Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Coworking

Arbeta borta när du känner för det. Hyr en arbetsplats på Nääs Fabriker. Kanske jobbar du från ditt hemmakontor? Eller har en yrkesroll som innebär att du kan arbeta hemifrån några dagar i veckan. Då kanske du ska fundera på om du vill komma hemifrån, sitta med likasinnade, bakom ditt eget skrivbord eller där det finns en ledig plats. Då ska du hyra en arbetsplats på Nääs Fabriker.

VARFÖR COWORKING?
Coworking som det kallas har allt man kan önska sig om man föredrar att vara sin egen. Du sitter tillsammans med andra företagare. Kanske kan ni hjälpa varandra eller rentav göra affärer, eller så är det bara trevligt att ta en kaffe ihop. Här kan du fokusera på arbetet,  jobbar man hemifrån är det lätt att pyssla med annat.

När du hyr en plats på Nääs Fabriker har du tillgång till representativa gemensamma ytor som mötesrum, konferensrum, soffgrupper och kök. Kaffet, ett snabbt och säkert Wifi och kopiering ingår förstås.

EN PLATS UTÖVER DET VANLIGA
Slutligen finns det saker som gör en arbetsplats på Nääs fabriker något utöver det vanliga. Den historiska byggnaden har högt, högt i tak med stora fönster som släpper in ett behagligt ljus. Utanför kontorets väggar finns en restaurang, ett kafé, hotell, butiker med delikatesser, mode och inredning, ett ljuvligt badhus, en rogivande natur och fascinerande historia. Vi förstår om du redan tänker oanade möjligheter. Då är det bara att slå en signal.

Rörlig plats 2 095:- / månad

Välkommen 3 dagar/vecka, lägg dina saker i eget skåp och sätt dig på en ledig plats. Flexibelt & enkelt.

Kontakta oss för mer information

Fast plats 2 895:-/månad

Kom när du vill, förvara dina saker i ett eget skåp och sitt bakom eget skrivbord. Tryggt & enkelt.

Kontakta oss för mer information

DETTA INGÅR I BÅDA MEDLEMSKAPEN
Mötesrum och konferensrum • Sociala ytor med soffor och fåtöljer • Fullt utrustat kök • Kaffe & te • Wifi • Kopiering och scanning • Kolleger som kan bli samarbetspartners eller kunder • Inspirerande miljö med restaurang, kafé, hotell, butiker & gym ute/inne • Rogivande natur • Allt som sitter i väggarna

MER INFO
Vill du boka in dig på en visning av våra nya lokaler? Hör av dig till oss: kund@naasfabriker.se

Jag är intresserad av att prova på coworking

Fält med * är obligatoriska.

Detta är ett "anti-spam"-fält.

Uppleva