Vi knackar på hos Weekly Revolt

Vi knackar på hos vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden.

Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning.

I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓

HUR HAR ER RESA SETT UT FRÅN START FRAM TILLS NU?

– Jag och Louise lanserade hemma i vardagsrummet för 2,5 år sedan med 100 vänner och bekanta i en facebook-grupp. En idé om att göra kost och träning enklare, roligare och mer tillgängligt för alla.
Idag har över 13.000 personer gått Weekly Revolt. Vi är 10 anställda, 10 konsulter och 35 mentorer som hjälper deltagarna. Från 0 till 10 och nu 25 Mkr i omsättning. 50 och 100Mkr tror på 2-3 år framåt. Vi återinvesterar de mesta i vår App som erbjuder nya och spännande funktioner för hur man tränar hemma.

HUR SER NI PÅ FRAMTIDEN?

– Vi har precis lanserat i Tyskland och planerar för fler länder under 2023. Vi lanserar i Sverige nya program inom hälsa för samma målgrupp. “Bra mat med WR” och “Löpning med WR” under 2023.

HUR VIKTIG ÄR PLATSEN SOM HELHET I VAL AV KONTOR OCH MÖTESPLATS?

– Nääs kontor passar oss perfekt. Det är nära till jobbet, en fantastisk och avslappnad miljö, våra ytor gör att vi kan ta emot alla anställda när vi väl ses (Alla jobbar på distans, vi lanserade vid Corona och har fortsatt vara 100% digitala och fria i vårt sätt att arbeta).

– I våra lokaler kan vi också spela in filmer som används till våra program och vårt innehåll i marknadsföring och sociala medier.

De tillägger också hur mycket de uppskattar den goda servicen och maten i vårt mysiga Kafé på området och upplevelsen på platsen.

VAD HÄNDER OCH TRENDAR I ER BRANSCH JUST NU?

– Weekly Revolt 😉 De flesta sneglar på oss just nu och vad vi gör. Hemmaträning och teknik har länge saknats i branschen.

 

TACK JONATHAN OCH LOUISE!