Vår ambitionsnivå för maten, restaurang- och kafémiljön på Nääs Fabriker är, precis som för allt annat i området, hög och präglad av omsorg om varje liten detalj. Nääs Fabriker erbjuder alternativ både för dig som vill njuta av en god måltid, ta en drink eller bara ta en kaffe. Under sommaren serverar vi lunch och vår populära grillbuffé till kvällen. Pannhuset Kafé och Krog serverar dagligen lunch, fika och hembakat. Utvalda dagar serveras även lättare rätter på kvällar.

Våra restauranger & kafé

Fabriksköket

Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalorna får miljön en speciell känsla och atmosfär. Restaurangen har plats för 180 ätande gäster. I restaurangen serveras frukost, dagens lunch och under sommaren vår härliga grillbuffé.

Pannhuset

Våren 2023 öppnade vi dörrarna till Pannhuset Kafé & Krog på Nääs Fabriker. Pannhuset är en konceptutveckling av det befintliga Kafét som vi nu byggt ut och byggt om. Här erbjuds hantverksmässig frukost, fika, lunch och god middag gjord på närproducerade kvalitetsråvaror.

Bröd&Malt

Ett bageri och bryggeri som har den goda smaken att dela med sig av varandras råvaror. Vi använder överblivet bröd från bageriet när vi brygger vårt öl. Och malt som blir över från bryggningen när vi bakar bröd. En cirkulär tanke som höjer smakerna. I vårt bageri kan du köpa stenugnsbakat surdegsbröd och fikabröd nästan varje dag. Vårt bryggeri och Tap Room Bar öppnar upp sista lördagen varje månad eller särskilda tillfällen. Du kan smaka av den egenbryggda ölen i hotellets bar och i bryggeriet.

Konditoriet

Här på Nääs Fabriker bakar våra duktiga konditorer fantastiska bakelser, kakor och tårtor som serveras på hela platsen. I restaurang Fabriksköket, Pannhuset Kafé & Krog samt konferensfika till våra konferensgäster. Vår chefskonditor Disa Molin, vinnare av Årest konditor 2018, skapar signerade tårtor och vackra bakelser till förbeställning.

Frågor & svar

Kan jag äta frukost hos er även om jag inte bor på hotellet?

Enbart frukost är inte bokningsbart, men titta gärna på våra dagpaket som inkluderar entré till Badhuset.

Var hittar jag Fabrikskökets lunchmeny?

Fabrikskökets lunchmeny hittar du här.

Var hittar jag lunchmenyn för Pannhuset?

Lunchmenyn hittar du här. Där hittar du även krogmenyn som är bokningar fredagar och lördagar.