Bli en del av Nääs Fabriker. Skapa din egen arbetsplats i en historisk och samtida miljö. Vi har skrivit historia sedan 1833 – nu kan du vara med och berätta den vidare. På Nääs Fabriker finns kontor med olika karaktär som passar allt från ett traditionellt kontor till showroom, ateljé eller butikslokal. Vi har även vårt coworkingkoncept där du som medlem sitter vid en för dagen ledig arbetsplats och får tillgång till en kreativ miljö med sociala ytor.

lokaler

Nääs Fabriker är en populär destination som växer och ständigt utvecklas, så nu söker vi fler butiker som vill vara en del av gemenskapen och upplevelsen i vår vackra bruksmiljö. Vi erbjuder butiker/showroom från 21 kvm till 265 kvm och coworking.

Bli granne med vårt välbesökta hotell samt en rad omtyckta butiker som erbjuder bland annat; delikatesser, presenter, brudklänningar, frisör, mode inom dam och herr, massage och osteopati, ullprodukter, inredning och design, kafé, restaurang, bageri, microbryggeri, samt vårt senaste tillskott Teamfabriken, där våra besökare kan ta del av äventyr och utmaningar på hög nivå. En gemensam nämnare för våra butiker/showroom är att de håller hög kvalitet med ett unikt utbud.

Coworking

Visste du om att vi erbjuder Coworking här på Nääs Fabriker? Kanske jobbar du från ditt hemmakontor eller har en yrkesroll som innebär att du kan arbeta hemifrån några dagar i veckan? Välkommen att läsa mer och boka visning på vår coworking!

lediga lokaler

BUTIKER/SHOWROOM

I vår fina galleriagång har vi skapat ett unikt nav för hälsa och välbefinnande. Vi är stolta och glada över att Nyans frisör, Karin Scherdin Fysioterapi, Pure Studio massage, Studio Taube skönhet, Wolfgang Osteopati, Weekly Revolt, Ernst Forssell smycken samt Esther Franke brudklänningar valt att etablera sig på Nääs Fabriker.

OMÖBLERADE KONTOR MELLERSTA FABRIKEN
Flytta hemifrån med ditt kontor till våra smakfulla och funktionella lokaler. Kontoren varierar i storlek från 11 kvm upp till 200 kvm.

Just nu har vi inga lediga kontor i denna lokal i denna byggnad.

MÖBLERADE KONTOR I MELLERSTA FABRIKEN
Våra möblerade kontor är smakfullt inredda med monterade skrivbord och hyllor. Här sitter du i anslutning till vår coworkingyta mitt på området och får tillgång till vår kreativa och inbjudande loungemiljö med bland annat kök, mötesrum och bibliotek.

21 kvm Mellersta Fabriken plan 2.
10 kvm Mellersta Fabriken plan 2. Ledigt 1/3 -24

KREATIV COWORKING GAMLA NEDRE FABRIKEN
Här skapar vi nu en kreativ coworkingyta, så är du konstnär, keramiker, smycketillverkare eller skapar något annat kreativt, då är detta lokalen för dig. Du får tillgång till en supermysig lokal precis vid ån, med stora härliga fönster som släpper in mycket ljus. Lokalen är totalt 164 m2, men du delar den med 2-3 andra som också är kreatörer, och får förutom ett skönt häng även en låg hyra. Toalett och pentry samt möjlighet att ta en kaffe nere vid bryggan ingår i hyran.

MER INFO & KONTAKT
Välkommen att kontakta oss för mer info: hyra@naasfabriker.se

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag. Vi är därför glada att presentera serien VI KNACKAR PÅ där vi kommer presentera ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss.

Vi knackar på hos våra hyresgäster

Vi knackar på hos Bomullsfabriken

Vi knackar på hos lifestylebutiken Bomullsfabriken som funnits på Nääs Fabriker sedan 2008. Sedan 2019 äger och driver Jonas Ericsson butiken med en lokal på hela 720 kvm. Vi ställ…

Vi knackar på hos Jaktia

Vi knackar på hos franchisekedjan Jaktia som haft kontor här på Nääs Fabriker sedan hela 16 år tillbaka. Jaktia har idag ett 60-tal butiker runtom i Sverige, Danmark och Norge där…

Vi knackar på hos Ernst Forssell

Vi knackar på hos smyckesföretaget Ernst Forssell som sedan tre år tillbaka har sitt showroom hos oss. Här samsas välkända smyckesvarumärken med gnistrande vigsel- och förlovningsr…

Vi knackar på hos Merrell

Vi knackar på hos vår hyresgäst Merrell som suttit hos oss sedan 2004. Adam Svensson och Peter Granbom delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Merrell står för en…

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Vi knackar på hos vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över s…

Kontakt

Robert Lundberg
Tel: +46 (0)31 755 65 06
E-post: robert.lundberg@naasfabriker.se