Välkommen till vår unika plats för hälsa & välbefinnande på Nääs Fabriker. I vår fina galleriagång har vi nu skapat ett unikt nav, enbart med företag som har en tjänst eller ett erbjudande som på ett eller annat sätt riktar sig mot hälsa, träning & skönhet. Våra aktörer hjälper dig att finna välmående i kropp & själ, du finner företagen nedan.

Salong Nyans

Välkommen till Salong Nyans! Vi är en frisörsalong som erbjuder med lyxiga behandlingar skräddarsydda för just dig med alltifrån håruppsättningar, få en ny frisyr och mycket mer.

Telefonnummer: 0302-10144

Följ Salong Nyans på Instagram och Facebook

E-mail för bokning och frågor:
boka@nyansfrisorerna.se

Öppettider
Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag 09.00-16.00
Söndag Stängt
Salong Nyanss hemsida
bokadirekt.se

Weekly Revolt

Weekly Revolt grundades ur en stark vilja att hjälpa andra människor till bättre hälsa. Vi vet att alla kan klara en förändring, men att både börja och sedan hålla ut, kan vara svårt. Vi tar dig i handen, och leder dig med tydlighet och omtanke till en tillvaro som ger dig mer energi och livskraft i vardagen.

I våra digitala program lär vi oss äta bra mat och träna på ett enkelt och roligt sätt. För att ge dig en hållbar livsstil.

Se mer via vår hemsida weeklyrevolt.com

Instagram: @weeklyrevolt

Weekly Revolts hemsida
weeklyrevolt.com

PURE STUDIO MASSAGE & SKINCARE

Välkommen till Pure Studio massage & skincare. Här erbjuds ett resultatinriktat och lyxigt behandlingsutbud av massage och skönhetsbehandlingar utan kirurgiska ingrepp med fokus på naturlig hälsa.

Öppettider: Se hemsida
Instagram: @purestudio

PURE STUDIO MASSAGE & SKINCAREs hemsida
bokadirekt.se

WOLFGANG OSTEOPATI

Välkommen till Wolfgang osteopati. Här erbjuds individanpassade osteopatiska behandlingar samt massage. Få hjälp med kroniska eller akuta besvär från rörelseapparaten såsom smärta, värk och stelhet i rygg, nacke, leder och muskler. Samt få hjälp med huvudvärk, idrottsskador, belastningsskador, whiplashskador, stressrelaterade besvär samt mag- och tarmproblematik. En viktig princip är att behandla hela personen, inte bara symptomen.

Instagram @wolfgangosteopati

WOLFGANG OSTEOPATIs hemsida
bokadirekt.se

Studio Taube Skönhet & Hälsa

Välkommen till Tollereds egen skönhetssalong. Linda Taube (ägare och grundare) har drivit salong och utbildningar i Göteborg under 7 års tid och erbjuder professionella skönhetsbehandlingar.

Studio Taube utför följande behandlingar så som laserbehandlingar (tatueringsborttagning & Hollywood-peeling), fransförlängning, brow- och lashlift, kosmetisktatuering (bokningsbar inom kort).

Vi kommer inom kort utföra utbildningar i fransförlängning/brow&lashlift samt Kosmetisktatuering i samarbete med Plaza di Laura som hållit utbildningar i över 15 år.

Studio Taube Skönhet & Hälsas hemsida
bokadirekt.se

Karin Scherdin Fysioterapi

Välkommen till Karin Scherdin leg fysioterapeut!
Jag hjälper dig med rehabilitering vid besvär från muskler och leder, smärt- och spänningstillstånd, yrsel och inkontinens, träning före och efter rehab exv knä- och höftledsoperationer. Bedömning, behandling, träning, rådgivning.

Vårdgivaravtal med Västra Götalandsregionen, ingen remiss krävs. Patientavgift öppenvård, frikort gäller.

Bokning och övrig information: Online: Boka Direkt och www.karinscherdin.se
Telefon: 0762-136693, måndag-fredag 08:00-17:00

Karin Scherdin Fysioterapis hemsida
bokadirekt.se

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag. Vi är därför glada att presentera serien VI KNACKAR PÅ där vi kommer presentera ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss.

Vi knackar på hos våra hyresgäster

Vi knackar på hos Bomullsfabriken

Vi knackar på hos lifestylebutiken Bomullsfabriken som funnits på Nääs Fabriker sedan 2008. Sedan 2019 äger och driver Jonas Ericsson butiken med en lokal på hela 720 kvm. Vi ställ…

Vi knackar på hos Jaktia

Vi knackar på hos franchisekedjan Jaktia som haft kontor här på Nääs Fabriker sedan hela 16 år tillbaka. Jaktia har idag ett 60-tal butiker runtom i Sverige, Danmark och Norge där…

Vi knackar på hos Ernst Forssell

Vi knackar på hos smyckesföretaget Ernst Forssell som sedan tre år tillbaka har sitt showroom hos oss. Här samsas välkända smyckesvarumärken med gnistrande vigsel- och förlovningsr…

Vi knackar på hos Merrell

Vi knackar på hos vår hyresgäst Merrell som suttit hos oss sedan 2004. Adam Svensson och Peter Granbom delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Merrell står för en…

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Vi knackar på hos vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över s…

Kontakt

Robert Lundberg
Tel: +46 (0)733-136286
E-post: robert.lundberg@naasfabriker.se