Många lyckade bröllop och jubiléer har firats på Nääs Fabriker. Vi vågar påstå att förutsättningarna för det perfekta firandet är bästa tänkbara tack vare platsen, maten och vår rutinerade personal. Det vet vi tack vare de många lyckade bröllop och jubiléer som har firats hos oss. Dagar som dessa är vi extra stolta över vårt fina Nääs Fabriker. Ni kan även beställa tårtor från våra duktiga konditorer vid egna firanden.

bröllop

På Nääs Fabriker kan ni fira ert bröllop med upp till 160 gäster. För lite mindre bröllop hyr vi ofta ut våra mysiga Båthus som ligger direkt på bryggan vid sjön. Dessutom har vi färdiga bröllopspaket både för stora och mindre bröllop

naasfabriker_brollop

VÅRA TÅRTOR

Välkommen att beställa våra fantastiska tårtor, bakade av vår konditor Disa, vinnare av Årets Konditor 2018. Tårtorna är av högsta kvalitet och är lika vackra att se på som de är goda att äta. Välj mellan olika smakkombinationer, tårtorna går att beställa både till ditt bröllop och till andra tillställningar som till exempel födelsedagar, dop eller övriga högtider.

jubiléer och högtider

Många födelsedagar, julmiddagar och andra högtider har firats på Nääs Fabriker genom åren. Antingen firar våra gäster med enbart fördrink och middag i hotellets restaurang eller väljer ett lite större arrangemang i exempelvis något av båthusen. Vi sätter med glädje ihop ett paket och upplägg som passar just ditt firande.