Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Aktiviteter

Vad finns att göra under din vistelse hos oss på Nääs Fabriker? Vi kan bara säga – massor! På området och i närområdet finns ett brett utbud av olika aktiviteter och utflyktsmål för alla.

AKTIVITETER HOTELLGÄST

AKTIVITETER HOTELLGÄST

För dig som bor på hotellet har vi samlat flera aktiviteter. Några av dessa är bl.a. att spela shuffleboard, bordtennis, flipperspel eller boka en härlig behandling hos våra aktörer som finns på området.

AKTIVITETER FÖR HOTELLGÄST & BESÖKARE
KONFERENSAKTIVITETER

KONFERENSAKTIVITETER

Här har vi samlat exempel på aktiviteter och tillval som vi rekommenderar under din vistelse. Allt ifrån föreläsningar och teambuilding till tillval för att ge er en extra härlig konferensvistelse hos oss.

LADDA NER KONFERENSAKTIVITETS-PDF
VINPROVNING

VINPROVNING

Välj mellan en blind druvsortsprovning eller prova champagne och mousserande viner. pris från: 280:-/per person (min 6 personer, max 40 personer) kan bokas måndag-fredag.

LÄS MER OCH BOKA
ÖLPROVNING

ÖLPROVNING

Är ni sugna på att göra en annorlunda och rolig aktivitet tillsammans? Nu finns det möjlighet att boka ölprovning hos oss. Häng med bakom kulisserna i bryggeriet, smaka och dofta på humle och malt och förundras bland jästankarna. Vi avslutar med en ölprovning på övervåningen där vi testar oss igenom några utvalda öl från bryggeriet, samt våra bryggkompisars öl från andra lokala brygghus.

LÄS MER OCH BOKA ÖLPROVNING
TEAMFABRIKEN

TEAMFABRIKEN

Välkommen till Teamfabriken på Nääs Fabriker! Letar ni efter en kul aktivitet att göra med kollegorna? Eller ska kompisgänget träffas och vill hitta på något roligt ihop?
Stora och små grupper välkomnas för att utmanas ihop i lag och lämnar som ett starkare team! Anläggningen består av egenhändigt gjorda uppdrag där varje enskilt uppdrag består av ett rum, en miljö, uppbyggd med teknik och rekvisita.

 

LÄS MER OCH BOKA AKTIVITET
UTFLYKTSTIPS

UTFLYKTSTIPS

Låt oss tipsa om allt du kan göra här i närheten av Nääs Fabriker! Nedan kan du läsa om alltifrån lekplatser, badplatser, äventyrsbad, kaféer, vandringsleder, kanotuthyrning, golf eller slottsvisning.

UTFLYKTSTIPS I NÄROMRÅDET

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓