Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Aktiviteter

Vad finns att göra under din vistelse hos oss på Nääs Fabriker? Vi kan bara säga – massor! På området och i närområdet finns ett brett utbud av olika aktiviteter och utflyktsmål för alla.

Aktiviteter för hotellgäster

För dig som bor på hotellet har vi samlat flera aktiviteter. Några av dessa är bl.a. att spela shuffleboard, bordtennis, flipperspel eller boka en härlig behandling hos våra aktörer som finns på området.

Läs mer

Utflyktstips

Låt oss tipsa om allt du kan göra här i närheten av Nääs Fabriker! Nedan kan du läsa om alltifrån lekplatser, badplatser, äventyrsbad, kaféer, vandringsleder, kanotuthyrning, golf eller slottsvisning.

Läs mer

Konferensaktiviteter

Här har vi samlat exempel på aktiviteter och tillval som vi rekommenderar under din vistelse. Allt ifrån föreläsningar och teambuilding till tillval för att ge er en extra härlig konferensvistelse hos oss.

ÖLPROVNING

Är ni sugna på att göra en annorlunda och rolig aktivitet tillsammans? Nu finns det möjlighet att boka ölprovning hos oss. Häng med bakom kulisserna i bryggeriet, smaka och dofta på humle och malt och förundras bland jästankarna. Vi avslutar med en ölprovning på övervåningen där vi testar oss igenom några utvalda öl från bryggeriet, samt våra bryggkompisars öl från andra lokala brygghus.

Läs mer

Uppleva