Vår ambitionsnivå för maten, restaurang- och kafémiljön på Nääs Fabriker är, precis som för allt annat i området, hög och präglad av omsorg om varje liten detalj. Nääs Fabriker erbjuder alternativ både för dig som vill äta eller bara ta en kaffe eller ett glas vin. Största utbudet har hotellet där vi serverar frukost, brunch, lunch och middag. I Pannhuset Kafé & Krog som huserar i det gamla Pannhuset, serverar också lunch, lättare rätter och hembakat.
Hotellrestaurangen är kontantfri.

FRUKOSTBUFFÉ
Hotellfrukosten på Nääs Fabriker Hotell och Restaurang består av en stor buffé innehållande allt våra gäster kan önska sig, från hembakt bröd till lax, äggröra och bacon, kallskuret och säsongens frukt, ja allt en perfekt hotellfrukost ska innehålla!
Frukostbuffén serveras:
Vardagar 06.30-9.30
Helger och skollov 07.00-10.30
Drop-in i mån av plats. Pris vuxen 195:- och barn 95:-.

lunch
Välkommen till restaurang Fabriksköket som serverar trerätters lunchbuffé måndag-fredag kl 11.30-14.00 inklusive kaffe samt dessert.

middag
Njut av en god middag här på Nääs Fabriker. Måndag-lördag kl 17.00-22.00 och söndag kl 18.00-22.00 serverar vi rätter från vår á la carte meny
Välkommen till restaurang Fabriksköket som serverar trerätters lunchbuffé måndag-fredag kl 11.30-14.00 inklusive kaffe samt dessert.
LUNCH VECKA 39
Måndag
Indisk kyckling, friterad lök, rostad mandel, basmatiris, lime, koriander
Saffransdoftande fiskgryta, räkor, pernod, aioli, krutonger, dill, fänkål, sticklök, delipotatis
(VEG) Linsgryta, vitlök, ingefära, spiskummin, Omph, chili, paprika, ris, mango chutney, naanbröd, cashewnötter, koriander
Tisdag
Kålpudding, sirapsstektspetskål, rårörda lingon, pepprig gräddsås, cognac, pressgurka, potatis
Pocherad torsk, skirat smör, pepparrot, ansjovis, hackat ägg, rädisor, potatis
(VEG) Pasta, svampsås, torkad rödlök, oliver, persilja, portabello svamp, bakad gulbeta, grönkål, riven gruyèreost
Onsdag
Marinerad kotlettrad, choronsås, rödvinssås, tomat, lök, ruccola, klyftpotatis
Bakad fångst, syrlig smörsås, potatisstomp, gräslök, örtolja, dill
(VEG) Linsgryta, vitlök, ingefära, spiskummin, Omph, chili, paprika, ris, mango chutney, naanbröd, cashewnötter, koriander
Torsdag
Bœuf bourguignon, varmrökt sidfläsk, syltlök, stekt lök, picklad rödlök, brynt skogschampinjon
Halstrad tonfisk, mango- och ananassalsa, jalapeñomajonnäs, lime, koriander
(VEG) Pasta, svampsås, torkad rödlök, oliver, persilja, portabello svamp, bakad gulbeta, grönkål, riven gruyèreost
Fredag
Svensk ryggbiff, råstekt potatis, madeirasky, vispat kryddsmör, bakad kvisttomat, purjolök
Spättafilérullader med kantarellfärskost, örtagårdsås, rostad mandelpotatis, vinbär, betor
(VEG) Linsgryta, vitlök, ingefära, spiskummin, Omph, chili, paprika, ris, mango chutney, naanbröd, cashewnötter, koriander
Pris barn 4-12 år 95:-