Vår ambitionsnivå för maten, restaurang- och kafémiljön på Nääs Fabriker är, precis som för allt annat i området, hög och präglad av omsorg om varje liten detalj. Nääs Fabriker erbjuder alternativ både för dig som vill äta eller bara ta en kaffe eller ett glas vin. Största utbudet har hotellet där vi serverar frukost, dagens lunch och under sommaren vår populära grillbuffé. I Pannhuset Kafé & Krog som huserar i det gamla Pannhuset, serverar också lunch, lättare rätter och hembakat.

Hotellrestaurangen är kontantfri.

restaurang fabriksköket

Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalorna får miljön en speciell känsla och atmosfär.

Restaurangen har plats för 180 ätande gäster. I restaurangen serveras frukost, lunch och nu under sommaren vår populära grillbuffé till kvällarna.

GRILLBUFFÈ

Grillkvällarna på Nääs Fabriker är något alldeles speciellt. Under sommarveckorna tänder vi upp vår stora grill och dukar upp en BBQ-inspirerad buffé som passar alla. Grönsaker och kött kommer från närbelägna gårdar och självklart finns även veganska och vegetariska rätter på buffén. Färsk skuren frukt och efterrätt blir en fin avslutning på middagen.

Pris vuxen: 499:-
Pris barn 4-12 år: 150:-

Grillbuffe-BBQ

sommarlunch

Njut av en god måltid i sommar. Under sommaren serveras en á la cartemeny i Fabriksköket, alla dagar mellan kl 12.30-15.30.

Sommarmeny lunch

 

FRUKOSTBUFFÉ

Hotellfrukosten på Nääs Fabriker Hotell och Restaurang består av en stor buffé innehållande allt våra gäster kan önska sig, från hembakt bröd till lax, äggröra och bacon, kallskuret och säsongens frukt, ja allt en perfekt hotellfrukost ska innehålla!

Frukostbuffén serveras:
Vardagar 06.30-9.30
Helger och skollov 07.00-10.30

Drop-in i mån av plats. Under helgdagar har vi ofta fullbokat hotell. Ring oss gärna på 031-799 63 00 för att säkerställa att platser är tillgängliga.

Pris vuxen: 195:-
Pris barn 4-12 år: 95:-

 

AFTERNOON brunch
LÖRDAG & SÖNDAG FRÅN 17 AUG

Brunchen serveras igen från och med 17 augusti. Välkommen till vår magiska och svenskinspirerade brunch här på Nääs Fabriker. På lördagar och söndagar dukar vi upp med allt gott du kan tänka dig. Här väntar varma och kalla rätter samt vår generösa tårtbuffé med tårtor bakade av vår konditor Disa – vinnare av Årets Konditor 2018. Om du inte tidigare provat kan vi varmt rekommendera ett besök ut till oss. Passa på att kombinera med shopping i någon av våra butiker på området!

Pris vuxen: 399:-
Pris barn 4-12 år: 125:- (0-3 år gratis)

Kontakta oss

Fabriksköket

Tel: + 46 (0)31-799 63 20
E-post: fabrikskoket@naasfabriker.se