Välkommen till vårt Badhus på 450 kvm, som ligger precis vid sjön Sävelången i anslutning till hotellet. Här hittar du två olika bastukoncept med torr-och arombastu samt två varma bubbelpooler utomhus som håller 38 grader året om.  Det finns möjlighet att bada från våra bryggor i sjön. I loungen finns alltid frukt, nötter, vatten, brädspel och sköna grupper att sitta i. Vissa tider har vi även baren bemannad, där du bland annat kan beställa dryck och tilltugg samt vår goda hantverksöl från Bröd & Malt.

Öppettider & bokning

Vårt Badhus håller öppet alla dagar i veckan kl 07-23.  Barn är välkomna alla dagar mellan kl 07-16 (20/6-11/8 kl 07-17.30), då är barn 4-12 år, välkomna i målsmans sällskap, övrig tid är det endast barn från 13 år samt vuxna som är välkomna.

Man kan endast boka tid i samband med ett paket, och vi har både dag- och övernattningspaket. När du bokar vårt Badhus ingår alltid lån av badrock och handduk. För lediga tider och bokning använd den länk ni erhåller i samband med er bokning, alternativt mejla oss på hotell@naasfabriker.se

PRIS
Vuxen 245:-
Barn 95:-

VÅRT EGET BADHUSKIT

Vi har tagit fram våra egna närproducerade Badhusprodukter som håller mycket hög kvalitet och är förpackade i en påse. Påsen innehåller en kropps- och ansiktsskrubb, ansiktsmask och ansiktskräm på 50 ml st. Dessa är dryga produkter som kan användas flera gånger. Finns till försäljning i vår reception och webbshop. Boka gärna till ett Badhuskit (250 kr) vid bokning av er vistelse hos oss, så finns det på rummet då ni kommer till oss. Detta gör att ni kan göra era egna ritualer i Badhuset eller på våra bryggor.

Presentkort

Vill du ge bort en härlig upplevelse till någon? Köp ett presentkort som kan användas på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang.