Nedan har vi samlat exempel på upplevelser som du kan boka till för att göra din vistelse extra härlig. Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller boka in någon av upplevelserna.

031-799 63 00
hotell@naasfabriker.se

Läskande dryck vid ankomst

CHAMPAGNE

1/1 flaska pris: 1295:-

MOUSSERANDE

1/1 flaska pris: 545:-

FABRIKENS RÖDA VIN

75 cl, pris: 450:-

FABRIKENS VITA VIN

75 cl, pris: 450:-

ÖL & nötter

Hotellets egna öl, 2 x 33 cl samt nötter, pris: 229:-

ALKOHOLFRIa alternativ

Går att få på begäran.

GODA TILLTUGG VID ANKOMST

CHARKslöjd

Urval av svensk chark, Nocellara oliver, svensk hårdost och vispad färskost. Med bröd från vårt eget bageri Bröd & Malt (fungerar för två personer). Pris 225:-

OSTBRICKA & marmelad

Vi arbetar uteslutande med svenska ostar. Här serveras en hårdost, en kittost och en ädelost och säsongens marmelad. Med bröd från vårt eget bageri Bröd & Malt (lagom för en person). Pris 165:-

FRUKT OCH BÄR

Pris: 185:-/pers

Blomster & ballonger

BLOMster från vår florist

En blombukett efter säsongens blommor gjord av vår florist Camilla. Den står på ert rum vid ankomst. Det finns omslagspapper för blombuketten i receptionen om man önskar ta med sig buketten hem.

Blombukett liten, pris: 295:-
Blombukett stor, pris: 495:-

ballonger på rummet

Den perfekta vippen om ni firar något särskilt och vill ha en festlig stämning då ni kommer till ert hotellrum. Tre fina heliumballonger som svävar fint med tyngder.
Pris från 250:-

Lyxigt till badhuset

NÄÄS FABRIKERS BADHUSKIT

Upplev närproducerade produkter när de är som bäst. Uppfriskande och svalkande vindar med noter från trä, vanilj och mint kombineras med Nordisk bomull och ängskrasseolja i perfekt harmoni för en rofylld stund i badet. Badhuskitet innhåller kroppsskrubb, ansiktsskrubb, ansiktsmask och ansiktskräm.

Pris: 250:-

KOPPNING

Upptäck en ny generation av egenvårdsprodukter som är 100% miljövänliga och giftfria. Koppning påverkar kroppens egna läkning och förmåga till återhämtning genom ökad blodcirkulation, lymfcirkulation och minskad stagnation. Kopparna kommer från Curam som erbjuder både statiska och dynamiska koppar samt tillhörande massageolja.

Pris: 299-349:-

DESSA PRODUKTER FINNS ATT KÖPA I VÅR HOTELLRECEPTION.