Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Arbeta

Skapa din egen arbetsplats i en historisk och samtida miljö. På Nääs Fabriker finns kontor med olika karaktär som passar allt från ett traditionellt kontor till showroom, ateljé eller butikslokal. Vi har även vårt coworkingkoncept där du som medlem sitter vid en för dagen ledig arbetsplats och får tillgång till en kreativ miljö med sociala ytor.

Läs mer om vår coworking

Se våra lediga lokaler här

 

Jag är intresserad av visning

Kontakta kund@naasfabriker.se för att komma i kontakt med rätt person

Coworking

Prova vår coworking och boka ditt medlemskap idag. Som medlem sitter du vid en för dagen ledig arbetsplats eller vid ditt eget skrivbord och får tillgång till en kreativ miljö med sociala ytor. Flexibla avtal med kort uppsägningstid. Ring oss gärna och boka en visning.

Kontorslokaler

Flytta hemifrån med ditt kontor till våra smakfulla och funktionella lokaler. Kontoren varierar i storlek från 11 kvm upp till 200 kvm. En del av kontoren är möblerade och inredda och ligger i anslutning till vår coworking. Övriga lokaler finns i olika hus på området.

Butikslokaler

Öppna en ny butik eller bygg vidare på din affärsidé i en unik bruksmiljö som bara växer och lockar fler och fler besökare. Här finns det plats för nya spännande butikskoncept som kompletterar våra nuvarande fina butiker.

Pop-up

Testa din affärsidé, lansera ett nytt varumärke eller öppna din webshop på riktigt, över en helg eller en månad. Här står 21-29 kvadratmeter butik färdigt för att flytta in. I en inspirerande miljö som lockar många besökare och kunder. Till ett högst fördelaktigt pris.

Showroom

Vi har flera lokaler som passar bra som showroom eller ateljé eller liknande. En del av dessa lokaler ligger i anslutning till områdets butiker i Mellersta Fabriken.

Övriga ytor

Nääs Fabriker är i ständig förändring och vi har flera lokaler som kan anpassas efter önskemål. Kontakta oss gärna om du har en idé som du drömmer om att förverkliga.

Följande ingår alltid:

WIFI
PARKING
INTRANET
Kaffe & te
CLEANING
GYM
PENTRY/LUNCHROOM
MEETING ROOM
MAILBOX
DAILY- AND TRADE NEWSPAPERS

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓