Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Flexibla kontorslokaler

Möblera efter eget huvud. Skapa din egen arbetsplats i vår historisk miljö. Vi har lokaler av olika karaktär och storlek som varierar från 11-200 kvm.

Vad passar dig?

Här finns olika lösningar som passar allt från ett traditionellt kontor till showroom, ateljé eller butikslokal. Våra kontorslokaler finns i olika byggnader på området, alla med historisk karaktär. En del i Gamla Nedre Fabriken och en del i Mellersta Fabriken. En del av ytorna ligger i anslutning till områdets butiker och passar bra för halvpublika företag som tar emot bokade besök.

Som hyresgäst har du bland annat tillgång till pentry, gratis parkering, intranät, mötesrum, postfack och fritt wi-fi. Och inte minst allt annat som finns i området- butiker, restaurang, hotell, kafé och en härlig utemiljö med bland annat utegym.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer info: kund@naasfabriker.se

 

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓