Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Coworking

Arbeta borta när du känner för det. Hyr en arbetsplats på Nääs Fabriker. Kanske jobbar du från ditt hemmakontor? Eller har en yrkesroll som innebär att du kan arbeta hemifrån några dagar i veckan. Då kanske du ska fundera på om du vill komma hemifrån, sitta med likasinnade, bakom ditt eget skrivbord eller där det finns en ledig plats. Då ska du hyra en arbetsplats på Nääs Fabriker.

Coworking som det kallas har allt man kan önska sig om man föredrar att vara sin egen. Du sitter tillsammans med andra företagare. Kanske kan ni hjälpa varandra eller rentav göra affärer, eller så är det bara trevligt att ta en kaffe ihop. Här kan du fokusera på arbetet,  jobbar man hemifrån är det lätt att pyssla med annat.

När du hyr en plats på Nääs Fabriker har du tillgång till representativa gemensamma ytor som mötesrum, konferensrum, soffgrupper och kök. Kaffet, ett snabbt och säkert Wifi och kopiering ingår förstås.

Slutligen finns det saker som gör en arbetsplats på Nääs fabriker något utöver det vanliga. Den historiska byggnaden har högt, högt i tak med stora fönster som släpper in ett behagligt ljus. Utanför kontorets väggar finns en restaurang, ett kafé, hotell, butiker med delikatesser, mode och inredning, ett ljuvligt badhus, en rogivande natur och fascinerande historia. Vi förstår om du redan tänker oanade möjligheter. Då är det bara att slå en signal.

Medlemskap

Rörlig plats 2 095:- / månad

Kom när du vill, lägg dina saker i eget skåp och sätt dig på en ledig plats. Flexibelt & enkelt.

Fast plats 2 895:-/månad

Kom när du vill, förvara dina saker i ett eget skåp och sitt bakom eget skrivbord. Tryggt & enkelt.

Detta ingår i båda medlemskapen

Mötesrum och konferensrum • Sociala ytor med soffor och fåtöljer • Fullt utrustat kök • Kaffe & te • Wifi • Kopiering och scanning • Kolleger som kan bli samarbetspartners eller kunder • Inspirerande miljö med restaurang, kafé, hotell, butiker & gym ute/inne • Rogivande natur • Allt som sitter i väggarna

Mer info

Vill du boka in dig på en visning av våra nya lokaler? Hör av dig till oss: kund@naasfabriker.se

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓