Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Hyr möblerat kontor

Jobba i en skön miljö – flytta kontoret till en fabrik. Nu finns det möjlighet att hyra våra möblerade kontor. Allt finns på plats, det är bara att flytta in!

Våra möblerade kontor varierar i storlek och står färdiga för uthyrning. Här sitter du i anslutning till vår coworkingyta mitt på området och får tillgång till vår kreativa och inbjudande loungemiljö med bland annat kök, mötesrum och bibliotek. Och inte minst allt annat som finns i området- butikerna, restaurangen, kaféet, hotellet och vår härliga utemiljö. Vi har även omöblerade kontor i olika storlekar. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Pris

på förfrågan


Mer info & kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer info: kund@naasfabriker.se

 

 

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓