Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Hyr en av våra pop up-butiker!

I anslutning till övriga butiker på området erbjuder vi lokaler för uthyrning under begränsad tid. Våra pop up-butiker går att hyra för både kortare och längre perioder, kanske skulle ditt företag passa in här hos oss?

En pop up passar perfekt för lansering av en ny produkt eller exponering av ett helt nytt märke, eller för dig som har en webbshop och vill bli fysisk för en stund. Möjligheterna är stora och alla idéer är välkomna!

pop up

Uthyrningstiden kan variera och vi försöker anpassa detta efter respektive aktörs förutsättningar. Butikerna ligger i anslutning till övriga butiker på området med gemensam butiksentré.

“Vi tror att pop up-butikerna är ett bra komplement till övriga fasta butiker på området, säger Kristina Christoffersson, VD på Nääs Fabriker, och tillägger “Det är en bra möjlighet för  nystartade företag att visa upp sin produkt eller för webbaserade butiker att synas under en period. Det kan också passa ett etablerat varumärke som vill lansera en ny kollektion”.

Möjligheterna är som sagt många och vi tar gärna emot tips på passande samarbetspartners.

Ladan

Hyr vår fina röda lada till din nästa utförsäljning! Ladan ligger ute på området och passar perfekt för att sälja av provkollektioner eller varor från tidigare säsonger. Kontakta oss gärna för mer information.

 

mer info och kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer info: kund@naasfabriker.se

 

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓