Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Hyr en av våra pop up-butiker!

I anslutning till övriga butiker på området erbjuder vi lokaler för uthyrning under begränsad tid. Våra pop up-butiker går att hyra för både kortare och längre perioder, kanske skulle ditt företag passa in här hos oss?

En pop up passar perfekt för lansering av en ny produkt eller exponering av ett helt nytt märke, eller för dig som har en webbshop och vill bli fysisk för en stund. Möjligheterna är stora och alla idéer är välkomna!

pop up

Vi har för tillfället två pop up-butiker tillgängliga för uthyrning. Storleken är ca 21-29 kvm per butik. Uthyrningstiden kan variera och vi försöker anpassa detta efter respektive aktörs förutsättningar. Butikerna ligger i anslutning till övriga butiker på området med gemensam butiksentré.

“Vi tror att pop up-butikerna är ett bra komplement till övriga fasta butiker på området, säger Linda Pettersson, VD på Nääs Fabriker, och tillägger “Det är en bra möjlighet för  nystartade företag att visa upp sin produkt eller för webbaserade butiker att synas under en period. Det kan också passa ett etablerat varumärke som vill lansera en ny kollektion”.

Möjligheterna är som sagt många och vi tar gärna emot tips på passande samarbetspartners.

Studion

I vår studio samlar vi aktuella kreativa aktörer, ofta i form av utställningar av t ex fotokonst, textil, illustrationer och installationer. Studion är 45 kvm stor med mycket ljusinsläpp. Lokalen ligger i gallerian i anslutning till övriga butiker på området.
Ansök om att få ställa ut via e-mail till: info@naasfabriker.se

Ladan

Hyr vår fina röda lada till din nästa utförsäljning! Ladan ligger ute på området och passar perfekt för att sälja av provkollektioner eller varor från tidigare säsonger. Kontakta oss gärna för mer information.

 

mer info och kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer info: kund@naasfabriker.se

 

Uppleva