Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Flexibla kontorslokaler

Möblera efter eget huvud. Skapa din egen arbetsplats i vår historisk miljö. Vi har lokaler av olika karaktär och storlek som varierar från 11-200 kvm.

Vad passar dig?

Här finns olika lösningar som passar allt från ett traditionellt kontor till showroom, ateljé eller butikslokal. Våra kontorslokaler finns i olika byggnader på området, alla med historisk karaktär. En del i Gamla Nedre Fabriken och en del i Mellersta Fabriken. En del av ytorna ligger i anslutning till områdets butiker och passar bra för halvpublika företag som tar emot bokade besök.

Som hyresgäst har du bland annat tillgång till pentry, gratis parkering, intranät, mötesrum, postfack och fritt wi-fi. Och inte minst allt annat som finns i området- butiker, restaurang, hotell, kafé och en härlig utemiljö med bland annat utegym.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer info: kund@naasfabriker.se

 

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.