Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Hyr möblerat kontor

Jobba i en skön miljö – flytta kontoret till en fabrik. Nu finns det möjlighet att hyra våra helt nya möblerade kontor. Allt finns på plats, det är bara att flytta in!

Våra möblerade kontor varierar i storlek och står färdiga för uthyrning. Här sitter du i anslutning till vår nya co-workingyta mitt på området och får tillgång till vår kreativa och inbjudande loungemiljö med bland annat kök, mötesrum och bibliotek. Och inte minst allt annat som finns i området- butikerna, restaurangen, kaféet, hotellet och vår härliga utemiljö. Vi har även omöblerade kontor i olika storlekar. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Pris

från 2 900:- per månad.


Mer info & kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer info: kund@naasfabriker.se

 

 

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!