Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Hyr möblerat kontor

Jobba i en skön miljö – flytta kontoret till en fabrik. Nu finns det möjlighet att hyra våra helt nya möblerade kontor. Allt finns på plats, det är bara att flytta in!

Våra möblerade kontor varierar i storlek och står färdiga för uthyrning. Här sitter du i anslutning till vår nya co-workingyta mitt på området och får tillgång till vår kreativa och inbjudande loungemiljö med bland annat kök, mötesrum och bibliotek. Och inte minst allt annat som finns i området- butikerna, restaurangen, kaféet, hotellet och vår härliga utemiljö. Vi har även omöblerade kontor i olika storlekar. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Pris

från 2 700:- per månad.


Mer info & kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer info: kund@naasfabriker.se

 

 

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.