Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Co-working


Nu är det dags att boka ditt medlemskap
. Som medlem sitter du vid en för dagen ledig arbetsplats och får tillgång till en kreativ miljö med sociala ytor. Flexibla avtal med kort uppsägningstid. Ring oss gärna och boka en visning.

 

1 795:–/mån

Möblerat
kontor

Flytta hemifrån med ditt kontor till smakfullt och funktionellt inredda kontor. Kontoren varierar i storlek från små till större. Du får tillgång till vår härliga loungemiljö med bland annat kök, mötesrum och bibliotek.

Kontakta oss för förslag

Omöblerat
kontor

Möblera efter eget huvud och skapa din egen arbetsplats i en historisk och samtida miljö. I fabriken finns kontor med olika karaktär som passar allt från ett traditionellt kontor till showroom, ateljé eller butikslokal. Från 11 kvm upp till 200 kvm.

Kontakta oss för förslag

Se alla våra lediga lokaler här

Jag är intresserad av visning

Fält med * är obligatoriska.

Detta är ett "anti-spam"-fält.


Kontakt kundansvarig Annie Ferraro: kund@naasfabriker.se alt 072 – 544 81 50

Detta ingår alltid

Parkeringsplats
Pentry/lunchrum
Intranät
Postfack
Städning
Dags- och fackpress
WIFI
Kaffe och te
Konferensrum
Träning

Öppna butik. I en fabrik.

Butikslokaler

Öppna en ny butik eller bygg vidare på din affärsidé i en unik bruksmiljö som bara växer och lockar fler och fler besökare. Här finns det plats för nya spännande butikskoncept som kompletterar våra nuvarande fina butiker.

 

Läs mer

Pop-up

Testa din affärsidé, lansera ett nytt varumärke eller öppna din webshop på riktigt, över en helg eller en månad. Här står 16 kvadratmeter butik färdigt för att flytta in. I en inspirerande miljö som lockar många besökare och kunder. Till ett högst fördelaktigt pris.

 

Läs mer
Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Information

Strax utanför Göteborg

Är du färdig hos oss men vill ha tips på andra trevliga destinationer strax utanför Göteborg?

Nyans i ny, större lokal på Nääs Fabriker

Frisörsalongen Nyans, som öppnade på Nääs Fabriker förra våren, har redan vuxit ur sina lokaler och flyttade innan jul från 29 kvm till en ny salong på hela 155 kvm längre ner på området. Vi passade på att ställa 3 snabba frågor om såväl hårtrender som framgångsrecept till Victoria Unosson, grundare och ansvarig på salongen.

Rädda vår mat med Karma – take away till minst 50% rabatt

Ladda hem Karma-appen och ät god take-away från vår restaurang och kafé till minst 50% rabatt. Perfekt till kvällens middag eller morgondagens lunchlåda!

Hyr möblerat kontor

Jobba i en skön miljö - flytta kontoret till en fabrik. Nu finns det möjlighet att hyra våra helt nya möblerade kontor. Allt finns på plats, det är bara att flytta in!

Co-working

Vill du bli en del av Nääs Fabriker och vårt nya co-workingkoncept?

Flexibla kontorslokaler

Möblera efter eget huvud. Skapa din egen arbetsplats i vår historisk miljö. Vi har lokaler av olika karaktär och storlek som varierar från 11-200 kvm.

Hyr en av våra pop up-butiker!

I anslutning till övriga butiker på området erbjuder vi nybyggda lokaler för uthyrning under begränsad tid. Våra pop up-butiker år att hyra för både kortare och längre perioder, kanske skulle ditt företag passa in här hos oss?

Vill du etablera dig och ditt företag i vår fantastiska miljö?

Vår vision är att Nääs Fabriker ska bli en av Sveriges mest omtalade och uppskattade platser. Kanske är du vår nästa samarbetspartner som vill jobba med oss mot detta mål? Vi är på jakt efter fler publika verksamheter som kan växa med oss.

Lediga lokaler för uthyrning

Nedan hittar du några av våra lediga kontorslokaler. Kontakta gärna vår kundansvarige om du vill veta mer.

Hyresgäster

Ungefär 50 härliga företag hyr sin kontorslokal här hos oss på Nääs Fabriker. Det är en bred blandning av branscher och inriktningar med den gemensamma nämnaren att de flesta är småföretagare och i huvudsak inom tjänstesektorn. Här har vi listat alla verksamheter som finns hos oss.