Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Arbeta

Skapa din egen arbetsplats i en historisk och samtida miljö. På Nääs Fabriker finns kontor med olika karaktär som passar allt från ett traditionellt kontor till showroom, ateljé eller butikslokal. Vi har även vårt coworkingkoncept där du som medlem sitter vid en för dagen ledig arbetsplats och får tillgång till en kreativ miljö med sociala ytor.

Se våra lediga lokaler här

Jag är intresserad av visning

Kontakta Annie Ferraro: kund@naasfabriker.se alt 072 – 544 81 50

Coworking

Boka ditt medlemskap idag. Som medlem sitter du vid en för dagen ledig arbetsplats och får tillgång till en kreativ miljö med sociala ytor. Flexibla avtal med kort uppsägningstid. Ring oss gärna och boka en visning.

Kontorslokaler

Flytta hemifrån med ditt kontor till våra smakfulla och funktionella lokaler. Kontoren varierar i storlek från 11 kvm upp till 200 kvm. En del av kontoren är möblerade och inredda och ligger i anslutning till vår coworking. Övriga lokaler finns i olika hus på området.

Butikslokaler

Öppna en ny butik eller bygg vidare på din affärsidé i en unik bruksmiljö som bara växer och lockar fler och fler besökare. Här finns det plats för nya spännande butikskoncept som kompletterar våra nuvarande fina butiker.

Pop up

Testa din affärsidé, lansera ett nytt varumärke eller öppna din webshop på riktigt, över en helg eller en månad. Här står 16 kvadratmeter butik färdigt för att flytta in. I en inspirerande miljö som lockar många besökare och kunder. Till ett högst fördelaktigt pris.

Showroom

Vi har flera lokaler som passar bra som showroom eller ateljé eller liknande. En del av dessa lokaler ligger i anslutning till områdets butiker i Mellersta Fabriken.

Övriga ytor

Nääs Fabriker är i ständig förändring och vi har flera lokaler som kan anpassas efter önskemål. Kontakta oss gärna om du har en idé som du drömmer om att förverkliga.

Följande ingår alltid:

Wifi
Parkering
Intranät
Kaffe & te
Städning
Träning
Pentry/lunchrum
Mötesrum
Postfack
Dags- & fackpress

Uppleva