Nu kan du boka en ost-, vin- eller ölprovning här på Nääs Fabriker. Välj mellan ostprovning i vår delikatessbutik Gustavas Handel & Kök, vinprovning i restaurang Fabriksköket eller ölprovning i vårt eget bryggeri Bröd & Malt. Läs gärna mer nedan.

gustavas handel & kök

Välkommen in till vår delikatessbutik på området. Här finner du allt från svenska genuina små producenter till noga utvalda produkter från t.ex. Italien, Frankrike och Spanien. I vår deli hittar du riktigt fina råvaror av högsta kvalité där den goda smaken står i centrum. Oavsett om det ska lagas en godare middag, plockas till kvällen eller ges bort som present så kommer du alltid att hitta något som passar.

Bröd & Malt

Välkommen till ett surdegsbageri och hantverksbryggeri som har den goda smaken att dela med sig av varandras råvaror. Vi använder överblivet bröd från bageriet när vi brygger vårt öl. Och malt som blir över från bryggningen när vi bakar bröd. En cirkulär tanke som höjer smakerna. 

Fabriksköket

Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalorna får miljön en speciell känsla och atmosfär. Restaurangen har plats för 180 ätande gäster. I restaurangen serveras frukost, brunch, dagens lunch och rätter från vår à la carte meny.

Fabriksköket Nääs Fabriker