Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Vi knackar på - Jaktia

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag. Vi är därför glada att presentera serien VI KNACKAR PÅ där vi kommer presentera ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss.
I denna andra del av vår serie Vi knackar på möter ni franchisekedjan Jaktia som haft kontor här på Nääs Fabriker sedan hela 16 år tillbaka.

Jaktia har idag ett 60-tal butiker runtom i Sverige, Danmark och Norge där utvalda produkter från ledande varumärken inom jakt, fiske och natur finns representerade. Bolagets filosofi är tydlig – att erbjuda produkter, kunskap, service och inspiration som gör jakt- och fiskeupplevelsen ännu större. Vi tog en pratstund med VD Lars Martinsson om det ökade intresset för naturupplevelser, jägarexamen och varför de bästa idéerna oftast föds vid kaffemaskinen.

 

Hej Lars Martinsson, ni har haft kontor här i drygt 16 år, hur skulle du säga att kontorets roll har förändrats under denna tiden –  och vad anser du gör en bra kontorsmiljö och mötesplats?
– Många har ju spekulerat i att det fysiska kontoret är utdöende, men med denna tid som varit i och med Covid-19 så har det bara blivit tydligare för oss hur viktigt det fysiska mötet faktiskt är. Idag är en flexibel arbetsplats väldigt viktig, de mest innovativa planerna och de bästa idéerna föds vid just det fysiska mötet – på lunchrasten eller vid kaffemaskinen, men dagens samhälle kräver också att distansarbetet fungerar väl.

 

Vad händer och trendar i er egen bransch just nu?
– Vår bransch fullkomligt exploderar just nu. Alla verkar vilja hemestra i Sverige, i naturen, i våra svenska skogar, på de svenska fälten, fjället och på våra vatten. Man vill vandra, bo och laga mat ute, ta jägarexamen, fiska, öva skytte på skjutbanan och umgås ute. Där finns Jaktia och möter detta nya behov – Sveriges mest välsorterade butiker för Jakt, Fiske, Hund, Skytte och fritid.

 

Vi är både stolta och glada över att ni valt just Nääs Fabriker, vad skulle du säga präglar oss som mötesplats respektive arbetsplats?
– Nääs Fabriker bjuder på en miljö man kan vara stolt över, en miljö dit man gärna bjuder in kollegor och samarbetspartners. Här finns tillgång till både små och stora mötesrum, bra lunch, finare middag och övernattning. Vi uppskattar också en bra blandning på de övriga hyresgästerna som finns på Nääs Fabriker då vi många gånger har sprungit över” till grannen och bett om tips och råd.  

 

Vilken är din favoritplats hos oss?
Åh vi på Jaktia tar ofta med oss kaffet ner till sjön på sommaren. Sätter oss i de orange loungemöblerna och njuter i solen. Det har till och med hänt att vi har tagit ett lunchdopp i sjön.

 

Slutligen, om du får ge oss ”two stars and a wish”, vad skulle det då bli?
– Här finns allt vi behöver för vår typ av verksamhet – hotell, mötesrum och restaurang. En ”wish” skulle vara ännu fler konferensrum då vi har många externa leverantörsmöten. Sen har vi vid flera tillfällen haft svårt med att boka rum på hotellet då det ofta är fullbelagt – vilket blir mer av ett angenämt problem för er. Tillgängligheten får bli stjärna nummer två, det är sällan kö till och från arbetsplatsen och det finns allt som oftast parkeringar.

 

Tack Lars!

 

Mer information om Jaktia hittar ni på www.jaktia.se

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓