Bröllop på Nääs Fabriker är något alldeles speciellt. Vi erbjuder färdiga bröllopspaket både för stora och mindre bröllop. Vi har arrangerat många bröllop genom åren. På Nääs Fabriker kan ni fira ert bröllop med upp till 160 gäster. Tillsammans skapar vi ert drömbröllop i vår unika bruksmiljö, vackert beläget precis intill sjön Sävelången.

festlokal

För lite mindre bröllop hyr vi ofta ut våra mysiga Båthus som ligger direkt på bryggan vid sjön. Här kan ni vara upp till 45 personer. Vill ni veta mer? Se alla kontaktuppgifter nedan.

VÅRA TÅRTOR

Välkommen att beställa våra fantastiska tårtor, bakade av vår konditor Disa, vinnare av Årets Konditor 2018. Tårtorna är av högsta kvalitet och är lika vackra att se på som de är goda att äta. Välj mellan olika smakkombinationer, tårtorna går att beställa både till ditt bröllop och till andra tillställningar som till exempel födelsedagar, dop eller övriga högtider.

DROP IN-VIGSEL

Två gånger om året ordnar vi drop in-vigsel. Välkommen att gifta er i vårt vackra Båthus på Alla hjärtans dag och Midsommarafton.

Kontakt

Louise Lohm, Bröllopskoordinator
+46 (0) 31 799 63 22
event@naasfabriker.se