Vi arrangerar drop in-vigsel två gånger om året, på Alla hjärtans dag och Midsommarafton. Välkomna att gifta er på vackra Nääs Fabriker!

DROP IN VIGSEL PÅ midsommarafton 2024

Anmälan öppnar fredag 1 mars 2024 kl 10.00.

OM VIGSELN

Vi erbjuder drop in-vigsel i våra fint dekorerade Båthus nere vid sjön. För att undvika trängsel och köbildning behöver vi ta emot förbokning på alla tider. Om ni väljer att inte övernatta kan ni boka tiderna mellan kl 11-12.15 och man behöver ha en bokad tid för att kunna vigas.

ALLT SOM HÖR BRÖLLOPET TILL

Här på området finns flera företag som ni kan kontakta för att förgylla och underlätta bröllopsplaneringen. Både brudbukett, håruppsättning, vigselringar och brudklänning går att beställa här på Nääs Fabriker eller precis i närheten. Läs mer här

har du frågor

Bröllopskoordinator Louise Lohm
+46 31 799 63 22

Först till kvarn gäller på tiderna så skynda dig med din anmälan!

Lokalen är luftig och rymlig och vi släpper in endast ett brudpar med gäster åt gången. Registrering vid ankomst sker i annan lokal. Vi öppnar även upp fler andra lokaler där vi erbjuder sittplatser och ytor där man kan vistas i väntan på sin vigseltid eller direkt efteråt.

BOENDE & MAT

Dela dagen med nära och kära och njut av god mat och avsluta bröllopsnatten i ett av våra vackra, ombonade och väldesignade rum.

Vill du boka boende i samband med vigsel, kommer ett hotellpaket släppas tisdag 7 november kl 10.00.

Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalorna får miljön en speciell känsla och atmosfär.

ANSÖK OM HINDERSPRÖVNING

De som vill gifta sig ska ansöka om hindersprövning hos skattemyndigheten där endera parten är folkbokförd. Personer som inte fyllt 18 år, men som ändå vill gifta sig måste begära tillstånd hos länsstyrelsen. För par där ingen av parterna är folkbokförd i Lerum tas en avgift på 800 kr ut. De som vigs kan ha två vittnen med sig som då ska kunna legitimera sig. Kommer ni själva har vi personer på plats som kan ställa upp som vittnen.