Välkommen att beställa våra fantastiska tårtor bakade av våra duktiga konditorer. Alla tårtor är signerade Disa Molin, vinnare av Årets  Konditor 2018. Tårtorna är av högsta kvalitet och är lika vackra att se på som de är goda att äta. Välj mellan olika smakkombinationer, tårtorna går att beställa både till ditt bröllop och till andra tillställningar som till exempel födelsedagar, dop eller övriga högtider.

Våra tårtor

tårtlängder

CHOKLAD apelsin (GLUTENFRI)

Hasselnötsmaräng med apelsinchokladkräm, karamelliserade hasselnötter och mörk chokladbavaroise, glaserad med en mjölkchokladglaze

CITRUSFRUKT MANDEL (GLUTENFRI)

Mazarinbotten med citrusscurd, mandelkaramell och citronbavaroise, toppad med italiensk maräng.

VANILJ Havtorn

Vaniljkaka med vaniljkräm, havtornschantilly och vaniljmousse.

passionsfrukt Choklad (LAKTOSFRI)

Browniebotten, passionscurd, vaniljchantilly, mörk chokladbavaroise och mörk spraychoklad

Går att beställa upp till 8 bitar. Vid beställning av tårta som äts på plats i restaurangen är priset 95:-/person inkl kaffe.

RUNDA TÅRTOR

PRINSESSTÅRTA

Sockerkaksbottnar, hallonsylt med citron, vaniljkräm och grädde, täckt med marsipan.

Våra runda tårtor går att beställa som 6,8 eller 12 bitar.

Beställning

PRIS

1 bit 50:-
6 bitar 300:-
8 bitar 400:-

Vi jobbar efter vad säsongen erbjuder så smaker och fyllningar byts regelbundet. Vi gör tårtor för födelsedagar och andra högtider. Vi gör även flera olika bröllopstårtor av absolut toppkvalitet, dessa går att beställa även om man inte har sitt bröllop på Nääs Fabriker. Det finns möjlighet att hyra olika ställningar till sin tårta.

Vi tar emot tårtbeställningar mån-tors kl 08.00-14.00.
Beställning görs på mail: konditoriet@naasfabriker.se eller ring via tfn 031-799 63 24.
Obs! Beställning görs SENAST 2 dagar innan. Beställning är endast giltig efter att du fått bekräftelse från oss. Tårtan hämtas upp i receptionen och betalning sker på plats vid upphämtning.

BRÖLLOPSTÅRTa SIGNERAd DISA MOLIN

Våra konditorer bakar fantastiska bröllopstårtor i både smak och utseende, signerade av vår chefskonditor Disa vinnare av Årets Konditor 2018. Är du intresserad av att beställa en bröllopstårta av oss till ert bröllop hos oss eller för avhämtning? Mejla gärna din förfrågan till vår konditor Disa Molin så får ni all information om de aktuella bröllopstårtorna via mejl. Var ute i god till med er beställning.

Pris från 85:-/bit för avhämtning
Pris från 135:-/bit för servering i restaurangen (gäller vid bokad middag)