Bröllop på Nääs Fabriker är något alldeles speciellt. Vi erbjuder färdiga bröllopspaket både för stora och mindre bröllop. Vi har arrangerat många bröllop genom åren. På Nääs Fabriker kan ni fira ert bröllop med upp till 160 gäster. Tillsammans skapar vi ert drömbröllop i vår unika bruksmiljö, vackert beläget precis intill sjön Sävelången.

Vinterbröllop på Nääs Fabriker

Se vår samlade information om vinterbröllop på Nääs Fabriker.

Mindre vinterbröllop 2024-2025

bröllopspaket Nääs Fabriker

Se vår samlade information och erbjudande gällande bröllop på Nääs Fabriker.

festlokal

För lite mindre bröllop hyr vi ofta ut våra mysiga Båthus som ligger direkt på bryggan vid sjön. Här kan ni vara upp till 45 personer. Vill ni veta mer? Se alla kontaktuppgifter nedan.

VÅRA TÅRTOR

Välkommen att beställa våra fantastiska tårtor, bakade av vår konditor Disa, vinnare av Årets Konditor 2018. Tårtorna är av högsta kvalitet och är lika vackra att se på som de är goda att äta. Välj mellan olika smakkombinationer, tårtorna går att beställa både till ditt bröllop och till andra tillställningar som till exempel födelsedagar, dop eller övriga högtider.

DROP IN-VIGSEL

Två gånger om året ordnar vi drop in-vigsel. Välkommen att gifta er i vårt vackra Båthus på Alla hjärtans dag och Midsommarafton.

Blomster till Bröllop & Fest

En dag som ingen annan, det är härligt med blomster till bröllop och fest. Jag heter Camilla och arbetar på Nääs Fabriker som Florist för restaurangen, hotellet och beställningar och Trädgårdsmästare i våra utemiljöer och fullkomligt stortrivs i blommornas sällskap. Jag drivs av att arbeta efter säsong och plocka fram det bästa som ligger i tiden. Min erfarenhet av bröllop och event går 22 år bakåt i tiden, och det är fantastiskt med alla trender som kommer och går genom tiderna.

behandlingar

Studio Taube utför följande behandlingar så som laserbehandlingar (tatueringsborttagning & Hollywood-peeling), fransförlängning, brow- och lashlift, kosmetisktatuering (bokningsbar inom kort).

 

aktiviteter möhippa & svensexa

Hos Teamfabriken hittar ni den perfekta aktiviteten som kommer att få er att skratta, samarbeta och skapa oförglömliga ögonblick tillsammans. I vår tävlingsarena kommer ni att mötas av en 15 olika uppdrag som ni måste lösa tillsammans i era lag.  Välkomna till Teamfabriken – en upplevelse fylld med utmaningar och laganda!

bröllopsklänning

Inne i Gallerian i Mellersta Fabriken har Esther Franke sin fina atelje. Här kan du beställa skräddarsydda, moderna och själfulla brudklänningar. Följ vår Instagram @estherfranke.se att bli inspirerad av våra couture, brudar och deras rekommendationer. Boka showroom & virtuellt konsultation på hemsidan.

FRISÖR

Vår frisörsalong på området, Nyans, stylar gärna håret inför er stora dag! De erbjuder lyxiga behandlingar skräddarsydda för just dig.
Kontakta via boka@nyansfrisorerna.se eller boka via bokadirekt.se

Telefonnummer salongen
0302-10144

 

vigsel- och förlovningsringar

Hos guldsmedsbutiken Ernst Forssell kan du boka personliga visningar av vigsel- och förlovningsringar i en underbar miljö och hitta smycken från de mest populära varumärkena. Du hittar Ernst Forssell i närheten av övriga butiker inne i Gallerian, och är endast öppet vid bokade besök. Boka din tid på www.ernstforssell.se eller maila oss på naas@ernstforssell.se med speciella önskemål om tid. Tider finns att boka på lördagar samt de flesta vardagar. Det finns både dag- och kvällstider.

Fotograf Emilia

Det är jag som är Emilia – en fotograf som gillar att träffa människor och skapa fina minnen ihop med er.
Vare sig det gäller barn och familjeporträtt, företagsbilder, bröllop eller något annat, så är jag nyfiken på vilka ni är och vad vi kan hitta på tillsammans.

elsa hillberg

Jag heter Elsa och är fullkomligt förälskad i kärlek av alla dess slag. Min vision är att fånga ögonblick man bara får uppleva en gång, så att ni kan se tillbaka på det för resten av livet. Jag älskar själv att kunna se tillbaka på stunder och perioder i livet för att återuppleva de minnen som skapades.

Kontakt

Louise Lohm, Bröllopskoordinator
+46 (0) 31 799 63 22
event@naasfabriker.se