Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Vi knackar på hos Merrell

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag. 

I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Merrell som suttit hos oss sedan 2004. Adam Svensson och Peter Granbom delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden.

Läs mer ⇓

Merrell

Merrell står för en aktiv livsstil, att utomhuslivet är till för alla. Målet är att tillhandahålla väldesignade, noggrant testade produkter som håller hög hållbarhet och prestanda över lång tid. Merrell grundades år 1981 i USA när två chefer för skidföretaget Rossignol, Clark Matis och John Schweizer, bestämde sig för att lansera ett nytt varumärke av vandringskängor. Sedan 1997 har företaget varit ett helägt dotterbolag till skoindustrijätten Wolverine World Wide. Idag, som den globala ledaren inom aktiva utomhusskor med Moab-vandringskängan och Jungle Moc, fokuserar Merrell på att kombinera prestanda, styling och komfort för att ge alla människor möjlighet att självsäkert utforska livet utomhus.

Merrell på Nääs Fabriker 

Hur har er resa sett ut från start fram tills nu?
– Oj, den började redan 1993 när märket introducerades på svenska marknaden som ett hiking och sandal-märke till nu då det säljs ca 300.000 par Merrell i Sverige via våra återförsäljare inom sport- och skofack samt e-handlare.

Hur ser ni på framtiden?
– Vi tror att fler har fått upp ögonen för utflykter, outdoor och vandring. Detta kommer att växa. Att göra dagsutflykter och uppleva är naturen är något som näst intill är gratis och som många uppskattar. Det är såklart extra kul för oss som säljer vandringsskor som passar perfekt till dessa utflykter.

Hur viktig är platsen som helhet i val av kontor och mötesplats?
– Nääs Fabriker var första valet redan 2004 när vi flyttade in och vi trivs väldigt bra. Sedan är det ju lagom avstånd till Landvetter när huvudmännen från USA och England kommer på besök samt in till Göteborg om så behövs.

Vad händer och trendar i er bransch just nu?
– Lätta, smidiga och sköna vandringsskor med bra egenskaper. De som rör på sig mycket har insett att de behöver skor som är mångsidiga och som har många användningsområden. Multi-funktionella skor.

 

Tack Adam och Peter!

 

Nyfiken på Merrells sortiment?
Kika in på deras hemsida

Instagram: @merrelleu

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓