Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Annorlunda konferensaktiviteter

Är ni sugna på att göra en annorlunda och rolig aktivitet tillsammans med företaget? Nu finns det möjlighet att boka workshop i läder eller ull, historisk vandring, ölprovning eller vårt nya koncept Pizza on Tap hos vårt kombinerade bageri och bryggeri Bröd & Malt

workshop i ull 

Känn er som hemma i vår ulliga butik och låt er inspireras till att skapa vackra enkla och funktionella produkter i tovad ull. Färdiga kit för att stansa, limma, fläta och binda.

Pris: 450:-/person
(max 8 pers) min. 3600:- Tid: 60-90 min. 

Historisk vandring med guide 

En promenad genom bruksortens centrala delar med historiska berättelser om bostäderna och fabriksbyggnaderna. 

Pris: 3 200:- 

Ölprovning Bröd&Malt

Vi börjar med en genomgång av bryggeriets öl och samtalar kring hur vårt cirkulära koncept med bröd från bageriet och ölbryggningen fungerar. Därefter går vi och kollar in vårt lilla bryggverk med jästankar. Vi avslutar med en ölprovning på övervåningen.

Pris: 395:-/per person
(min 10 personer, max 25 personer) 


Pizza on tap
Bröd&Malt

Vi serverar stenugnsbakade surdegspizzor tillsammans med en provning av bryggeriets öl. Guidad tur och genomgång i bryggeriet ingår.

Pris: konferensgrupp 7 000:-, privat grupp 775:-/person
(min 10 personer, max 16 personer. kontakta oss för mer information.

 

Vill du veta mer? Kontakta oss på bokning@naasfabriker.se så hör vi av oss.

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓