Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Lediga tjänster

Här visar vi de lediga tjänster som finns att söka just nu. Vi letar alltid efter kompetent och engagerad personal och tar tacksamt emot spontanansökningar om ingen specifik tjänst ligger ute.


Hovmästare (vikariat)

Vår ambitionsnivå för maten, restaurang- och kafémiljön på Nääs Fabriker är, precis som för allt annat i området, hög och präglad av omsorg om varje liten detalj. Nääs Fabriker erbjuder alternativ både för dig som vill äta eller bara ta en kaffe eller ett glas vin. Största utbudet har hotellet där vi serverar frukost, lunch, middag och på söndagarna även brunch. Hotellets restaurang är en upplevelse i sig. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalorna får miljön en speciell känsla och atmosfär.

Nu söker vi en serviceinriktad, säljfokuserad, social, självgående och prestigelös hovmästare. Vi vill att våra ledare i matsalen ska ha ett glatt och professionellt sätt mot gäster och arbetskollegor, och se till att den höga nivån vi vill ha på service bibehålls varje dag.

Att vara ordningsam och noggrann ser vi som en självklarhet. Du har en övergripande blick för var som händer i matsalen, och du är van vid att jobba under högt tryck vare sig det gäller à la carte, bröllop, fest eller konferens.

Arbetsuppgifter

  • Ta hand om restauranggästerna samt leda matsalsarbetet tillsammans med annan hovmästare och restaurangchef.
  • Viss schemaläggning tillsammans med restaurangchef och restaurangkoordinator.
  • Hålla dagliga genomgångar med personalen och se till att servispersonalen följer de rutiner och sociala riktlinjer mot gäster och kollegor som är beslutade.
  • Se till att vår klädpolicy följs.
  • Uppdukning/avdukning i matsalen.
  • God kännedom om mat och dryck som serveras.
  • God kännedom om samtliga menyer gällande konferens och bröllop.
  • Ta ett övergripande ansvar för matsalen och se till att hålla rent och snyggt.

Villkor
Heltid – varierande arbetstider under veckans alla dagar.
Tjänsten är ett vikariat under perioden 210501-220430.
fast lön

Ansökan
Välkommen med din ansökan till vår Food & Beverage Manager Magnus Andersson via mejl till magnus.andersson@naasfabriker.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus på tfn 073-515 15 41.
Sista ansökningsdag är 15 mars. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare – vänta därför inte med att skicka in din ansökan.


Extrapersonal hotellreceptionen

Vi söker även extrapersonal till vår hotellreception för arbete vid behov. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, har en naturlig känsla för service och kvalitet, med ditt glada positiva sätt ska du skall kunna få våra gäster att känna sig speciella och sedda. Det är också viktigt att du är en lösningsfokuserad, ansvarstagande och flexibel person som kan prioritera rätt. Du måste vara stresstålig. Du gillar att ha snyggt och rent omkring dig.

Arbetet består av sedvanliga receptionsuppgifter såsom in och utcheckning, ta emot privatbokningar och mindre gruppbokningar via telefon och mail, kassahantering, vissa administrativa uppgifter, stänga konferenslokaler och hålla ordning och reda i vår lobby samt på övriga allmänområden. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från hotellbranschen och gärna arbetat i Hotsoft 8 eller annat PMS-system. Du skall obehindrat kunna skriva och tala svenska och engelska och du bör ha god datorvana.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Villkor
Extra vid behov (framförallt kvällar och helger)
Tillträde enligt överenskommelse
Lön enligt kollektivavtal

Ansökan
Välkommen med din ansökan till vår boknings- och receptionschef Anna Wadell via mejl till anna.wadell@naasfabriker.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna på tfn 031-799 63 05.


Spontanansökan

Vi söker kontinuerligt efter kompetenta, positiva och engagerade medarbetare.
Främst inom avdelningarna kök, restaurang och städ.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev tillhotell@naasfabriker.se
Märk din ansökan med “Spontanansökan”. 

 

 

 

Uppleva