Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Lediga tjänster

Just nu söker vi både hovmästare, konditorer, servispersonal och konferens- och mötesbokare.

Vi arbetar hela tiden mot målet att bli en ännu bättre arbetsplats. Som anställd på Nääs Fabriker får du bland annat följande förmåner:

En fantastisk arbetsmiljö med historiska anor och närhet till natur

Härliga kollegor och en arbetsplats med högt i tak där dina idéer är välkomna

Generösa förmåner på hotellet och i restaurang och kafé

Friskvårdsbidrag

Tillgång till medarbetarportalen Benify

Fri tillgång till hotellets gym ute & inne

Aktiviteter och event med kollegor

Läs mer om våra lediga tjänster som finns att söka just nu nedan.

HOVMÄSTARE 100%

MÖTES- OCH PRIVATBOKARE 100% VIKARIAT

KONDITOR 50-100%

 


Spontanansökan

Vi letar alltid efter kompetent och engagerad personal och tar tacksamt emot spontanansökningar om ingen specifik tjänst ligger ute. Vi söker kontinuerligt efter kompetenta, positiva och engagerade medarbetare.
Främst inom avdelningarna kök och restaurang.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev tillhotell@naasfabriker.se
Märk din ansökan med “Spontanansökan”. 

 

 

 

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓