Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Lediga tjänster

Här visar vi de lediga tjänster som finns att söka just nu. Vi letar alltid efter kompetent och engagerad personal och tar tacksamt emot spontanansökningar om ingen specifik tjänst ligger ute.

FRUKOSTVÄRDINNA 100% SÖKES

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service och alltid sätter fokus på gästen och dess upplevelse. Vi ser det som självklart att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du är självgående, initiativtagande, stresstålig och bra på att samarbeta.

Frukosten på Nääs Fabriker är väldigt viktig, och vi ser det som självklart att man gör det lilla extra för våra gäster på morgonen. Hotellfrukosten på Nääs Fabriker Hotell och Restaurang består av en stor buffé innehållande allt våra gäster kan önska sig, från bröd från vårt Bageri Bröd&Malt till sill, lax, äggröra och bacon, kallskuret och säsongens frukt, ja allt en perfekt hotellfrukost ska innehålla.

Du som söker ska ha erfarenhet av liknande arbeten samt vana att hantera både små och stora volymer där kvalitet är nyckelordet!
Körkort är ett plus men inget krav. Du kommer att få en härlig arbetsplats med fantastiska medarbetare där vi hela tiden utvecklas för att bli ett av Sveriges bästa utflyktsmål.

Du kommer att jobba vardagar och helger. 100% med start den 23 augusti eller efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till F&B Magnus Andersson
magnus.andersson@naasfabriker.se

Urval sker löpande och sista ansökningsdag är 25 juli


KAFÉBITRÄDE 100%

Nu söker vi en heltidstjänst till vårt mysiga kafé. Här serverar vi dagens lunch, matiga rätter, bakverk och glass från våra egna konditorer, smoothies och gott kaffe. Arbetsuppgifterna består av sedvanligt kaféarbete inklusive kassahantering, servering över disk, kaffetillredning och enklare städning. Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet från liknande arbete, har en naturlig känsla för service, är stresstålig och positiv. Vi ser helst att du har körkort.

Varierande arbetstider, både vardag och helg.

Som kafébiträde på Nääs Fabriker arbetar du i en historisk bruksmiljö med vacker natur precis utanför dörren. Du blir en del av vårt härliga team med högt i tak där dina idéer är välkomna. Som anställd på Nääs Fabriker får du även ta del av vår egen internutbildning Nääs Akademi och flera andra förmåner som generöst friskvårdsbidrag och roliga personalaktiviteter.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan till magnus.andersson@naasfabriker.se


Kock eller kallskänka

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och service och alltid sätter fokus på gästen och dess upplevelse. Vi ser det som självklart att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du är självgående, initiativtagande, stresstålig och bra på att samarbeta.

Vi arbetar både dag- och kvällsskift veckans alla dagar.

Du har minimum 6 års dokumenterad yrkesvana samt vana att hantera både små och stora volymer där kvalitet är nyckelordet!
Körkort är ett plus men inget krav.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
● Komponera och tillaga lunch, middag och à la carte i restaurangen
● Komponera och tillaga måltider till olika konferensgrupper, bröllop och andra större sällskap
● Vara med i utvecklingsarbetet av nya matkoncept
● Ansvara för och delta i det dagliga arbetet i köket

Tillträde: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.
Tjänst: Tills vidare 100% (efter sedvanlig provanställning). Varierande arbetstider.
Lön: Fast månadslön

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till: magnus.andersson@naasfabriker.se
Frågor om tjänsten besvaras av F&B Manager Magnus Andersson via mail: magnus.andersson@naasfabriker.se eller tfn: 0735-151 541.


Spontanansökan

Vi söker kontinuerligt efter kompetenta, positiva och engagerade medarbetare.
Främst inom avdelningarna kök, restaurang och städ.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev tillhotell@naasfabriker.se
Märk din ansökan med “Spontanansökan”. 

 

 

 

Uppleva