Jul på Nääs Fabriker är något alldeles speciellt. Under våra julmarknader bjuder vi in ett antal utställare, food trucks, gästas av julkörer och jultomten som alla barnen kan lämna sin önskelista till. Välkommen till jul på Nääs Fabriker!

Julbord på nääs fabriker

Återigen dukar vi upp ett härligt julbord på Nääs fabriker. Det är ett klassiskt julbord med modern touch, med bra vegetariska alternativ och en stor del lokalproducerat. Vi bakar vårt vörtbröd själva i vårt bageri Bröd & Malt och vi gör vår egen glögg på naturvin från Italien som det bjuds på innan ni sätter er till bords.Självklart brygger vi också vårt eget julöl i bryggeriet som du kan njuta av till julbordets alla godsaker. Här finns allt från julskinkan på gårdsgris, honungsglaserade rödbetor, enrisrökt älg och egna sillinläggningar till lokalproducerade ostar och stort dessertbord. Vi gör mycket av vårt julgodis själva med bland annat egna praliner, marmelader, tryfflar och den obligatoriska wienernougaten. Välkommen att njuta av ett gediget julbord i en fantastisk miljö på Nääs Fabriker.

Julmarknad på Nääs Fabriker

Helgerna 2-3 december och 9-10 december ger vi er en försmak av julen med upplevelser, god mat, delikatesser, shopping & aktiviteter. Välkommen att besöka vår vackra bruksort i julskrud.

Julbordspaket

Jul på Nääs Fabriker är något speciellt. Den gamla bruksmiljön och läget vid sjön tillsammans med alla juldekorationer skapar en mysig och inbjudande miljö. Passa på att unna er en helg iväg från alla julförberedelser och njut av god mat och övernattning i våra fina rum.