Jul på Nääs Fabriker är något alldeles speciellt. Perioden 22/11-19/12 dukar vi varje dag upp vårt smakfulla julbord. 1:a och 2:a helgen i december bjuder vi in till julmarknad med ett 40-tal utställare, food trucks, julkörer och tomtemor som alla barnen kan lämna sin önskelista till. I år har vi en digital julkalender! Denna kommer endast visas på vår hemsida fylld med nya erbjudanden hos aktörer och butiker på området varje dag fram till julafton. Välkommen till jul på Nääs Fabriker!

Julbord på nääs fabriker

Återigen dukar vi upp ett härligt julbord på Nääs fabriker. Det är ett klassiskt julbord med modern touch, med bra vegetariska alternativ och en stor del lokalproducerat. Vi bakar vårt vörtbröd själva i vårt bageri Bröd & Malt och vi gör vår egen glögg på naturvin från Italien som det bjuds på innan ni sätter er till bords.Självklart brygger vi också vårt eget julöl i bryggeriet som du kan njuta av till julbordets alla godsaker. Här finns allt från julskinkan på gårdsgris, honungsglaserade rödbetor, enrisrökt älg och egna sillinläggningar till lokalproducerade ostar och stort dessertbord. Vi gör mycket av vårt julgodis själva med bland annat egna praliner, marmelader, tryfflar och den obligatoriska wienernougaten. Välkommen att njuta av ett gediget julbord i en fantastisk miljö på Nääs Fabriker.

nääs fabrikers julkalender

Vi välkomnar julen med vår egen julkalender i år, i samarbete med alla butiker och aktörer hos oss!
Varje dag gömmer sig ett unikt erbjudande bakom luckan.
Vår julkalender kommer endast att finnas här på vår hemsida, så kom ihåg att kolla varje dag för att inte missa perfekta julklapps-tillfällen.

Räkna ner till julafton tillsammans med oss!

Julmarknad på Nääs Fabriker

Helgerna 2-3 december och 9-10 december ger vi er en försmak av julen med upplevelser, god mat, delikatesser, shopping & aktiviteter. Välkommen att besöka vår vackra bruksort i julskrud.

Julbordspaket

Jul på Nääs Fabriker är något speciellt. Den gamla bruksmiljön och läget vid sjön tillsammans med alla juldekorationer skapar en mysig och inbjudande miljö. Passa på att unna er en helg iväg från alla julförberedelser och njut av god mat och övernattning i våra fina rum.

Julsortiment

Fram till jul erbjuds såklart ett juligt sortiment i både bageri och Pannhuset Kafé.
I Pannhuset Kafé kan du njuta av en kopp värmande vintermumma, köpa med dig pepparkaksdeg från vårt konditori och fudge. I bageri Bröd & Malt säljs diverse julkakor med saffran samt vörtbröd.

Följ oss gärna på Instagram för att se när sortimentet ändras!