Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Höst på Nääs Fabiker

Upplev hösten på vårt vackra bruksområde här på Nääs Fabriker. Åk på utflykt eller varför inte boka en härlig övernattning på hotellet tillsammans med din käresta, familj eller vänner och strosa i en mysig miljö med närhet till naturen. Här kan du njuta av en god stund med mat, fika, shopping och avkoppling!

Höstshopping

Shopping på Nääs Fabriker är nåt speciellt. Här hittar du bland annat mode, inredning, barnprodukter, presentartiklar, smycken och delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans.

SE BUTIKER & ÖPPETTIDER

Matiga alternativ

Vår ambitionsnivå för maten, restaurang- och kafémiljön på Nääs Fabriker är, precis som för allt annat i området, hög och präglad av omsorg om varje liten detalj. Nääs Fabriker erbjuder alternativ både för dig som vill äta eller bara ta en kaffe eller ett glas vin. Största utbudet har hotellet där vi serverar frukost, brunch, lunch och middag. Nääs Fabriker Kafé, som huserar i det gamla Pannhuset, serverar också lunch, sopplunch på helger, lättare rätter och hembakat.

LÄS MER OM MATERBJUDANDE HÄR

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang ligger vackert beläget precis intill sjön Sävelången i ett bomullsspinneri från 1800-talet. Utan överdrift en hotellmiljö som ingen annan; vacker, ombonad och med väldesignade rum rakt igenom. Här hittar du rum med över fem meter i takhöjd, rum med takterrass och utsikt över sjön, badrum med samma vackra utsikt och rum som är 45 kvadratmeter stora. I kombination med vår goda mat, personalens vänliga service och en rad aktivitetsmöjligheter lovar vi en upplevelse utöver det vanliga.

På vårt fina hotell och område finns det mycket att upptäcka. Vi har satt samman flera härliga hotell- och upplevelsepaket för dig.

SE VÅRA PAKETERBJUDANDEN

Avkoppling & bad

Glöm inte bort att skämma bort dig själv ibland! Vi har tagit fram tre olika dagpaket med frukost, lunch eller middag som kombineras med ett härligt besök i vårt Badhus med olika bastukoncept och varma utomhuspooler.

MASSAGE, BEHANDLINGAR, OSTEOPATI & YOGA

I Mellersta fabriken finner du Pure studioNoh clinic och Wolfgang osteopati som erbjuder olika behandlingar. Passa på att unna dig en  behandling för att göra din vistelse extra härlig hos oss.

FRISÖRSALONG NYANS

I Mellersta fabriken finner du frisörsalong Nyans som erbjuder lyxiga behandlingar skräddarsydda för just dig. Läs mer och boka här

Bröd & Malt bageri & Tap Room Bar

Välkommen till ett bryggeri och bageri som har den goda smaken att dela med sig av varandras råvaror. Vi använder överblivet bröd från bageriet när vi brygger vårt öl. Och malt som blir över från bryggningen när vi bakar bröd. En cirkulär tanke som höjer smakerna.

Öppettider bageri: Tisdag-fredag kl 07.00 – 18.00, Lördag-söndag kl 08.00 – 17.00

Baren är öppen utvalda lördagar (29 oktober kl 12.00-20.00) eller sista lördagen varje månad  kl 12.00-20.00.

Läs mer om Bröd & Malt här

Vandra

Vandra längs Gotaleden, en naturskön vandringsled mellan Göteborg och Alingsås där vi är ett av stoppen längs vägen. Gå hela leden eller välj ut en särskild etapp i samband med ett besök hos oss.

Läs mer här

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓