Upplev hösten på vårt vackra bruksområde här på Nääs Fabriker. Åk på utflykt eller varför inte boka en härlig övernattning på hotellet tillsammans med din käresta, familj eller vänner och strosa i en mysig miljö med närhet till naturen. Här kan du njuta av en god stund med mat, fika, shopping och avkoppling!

Höstshopping

Shopping på Nääs Fabriker är nåt speciellt. Här hittar du bland annat mode, inredning, barnprodukter, presentartiklar, smycken och delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans.

Matiga alternativ

Vår ambitionsnivå för maten, restaurang- och kafémiljön på Nääs Fabriker är, precis som för allt annat i området, hög och präglad av omsorg om varje liten detalj. Nääs Fabriker erbjuder alternativ både för dig som vill äta eller bara ta en kaffe eller ett glas vin. Största utbudet har hotellet där vi serverar frukost, brunch, lunch och middag. Pannhuset Kafé & Krog, som huserar i det gamla Pannhuset, serverar också lunch, sopplunch på helger, lättare rätter och hembakat. På fredagar och lördagar öppnar krogen upp kvällstid och erbjuder rätter från á la carte meny.

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang ligger vackert beläget precis intill sjön Sävelången i ett bomullsspinneri från 1800-talet. Utan överdrift en hotellmiljö som ingen annan; vacker, ombonad och med väldesignade rum rakt igenom. Här hittar du rum med över fem meter i takhöjd, rum med takterrass och utsikt över sjön, badrum med samma vackra utsikt och rum som är 45 kvadratmeter stora. I kombination med vår goda mat, personalens vänliga service och en rad aktivitetsmöjligheter lovar vi en upplevelse utöver det vanliga.

På vårt fina hotell och område finns det mycket att upptäcka. Vi har satt samman flera härliga hotell- och upplevelsepaket för dig.

Avkoppling och bad

Glöm inte bort att skämma bort dig själv ibland! Vi har tagit fram tre olika dagpaket med frukost, lunch eller middag som kombineras med ett härligt besök i vårt Badhus med olika bastukoncept och varma utomhuspooler.

Massage, behandlingar & osteopati

I Mellersta fabriken finner du Pure studio och Wolfgang osteopati som erbjuder olika behandlingar. Passa på att unna dig en behandling för att göra din vistelse extra härlig hos oss.

Salong Nyans

I Mellersta fabriken finner du frisörsalong Nyans som erbjuder lyxiga behandlingar skräddarsydda för just dig.

Bröd & Malt Bageri & Tap Room

Välkommen till ett bryggeri och bageri som har den goda smaken att dela med sig av varandras råvaror. Vi använder överblivet bröd från bageriet när vi brygger vårt öl. Och malt som blir över från bryggningen när vi bakar bröd. En cirkulär tanke som höjer smakerna.

Öppettider bageri: Tisdag-fredag kl 07.00 – 19.00, lördag-söndag kl 08.00 – 17.00

Baren är öppen utvalda lördagar.
Se kommande datum här

Vandra

Vandra längs Gotaleden, en naturskön vandringsled mellan Göteborg och Alingsås där vi är ett av stoppen längs vägen. Gå hela leden eller välj ut en särskild etapp i samband med ett besök hos oss.