Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Vandra Gotaleden

Vandra längs Gotaleden, en naturskön vandringsled mellan Göteborg och Alingsås där vi är ett av stoppen längs vägen. Gå hela leden eller välj ut en särskild etapp i samband med ett besök hos oss.

Om Gotaleden

OM GOTALEDEN

Gotaleden är en vandringsled bestående av 9 etapper och bjuder på totalt 7 mil av naturskön och omväxlande vandring. Leden sträcker sig från Kungsportsplatsen i Göteborg till Lilla Torget i Alingsås. Leden är dubbelriktad och du kan lätt nå de olika etapperna från pendeltågsstationer längs sträckan. Gotaleden är en njutbar vandringsled där man kan fika, äta och bo bekvämt på flera ställen samt uppleva sevärdheter. Leden passerar några mindre orter men går framför allt i skog och natur. Utmed lederna finns enklare lägerplatser och vindskydd. Gotaleden är markerad med blå ledmarkering på träd eller stolpar.

Läs mer om Gotaleden här

 

Appen Gotaleden

Appen Gotaleden

Ladda ner Gotaleden-appen för att läsa om de olika etapperna samt ladda ner sträckorna som gpx-fil*. Här kan du även lägga samman sträckor, för att enkelt sätta ihop just din vandringsplan. Följ den enkla guiden i appen när du klippar på en av de olika etapperna.

Ladda ner appen Gotaleden här:

App store

Google Play

 

* En GPXfil används ofta för att utbyta GPS-positionsdata för att skapa kartor m.m. Man kan ladda hem den till t. ex. sin smarttelefon eller GPS-klocka för att ha som hjälp att navigera sig.

Vandringspaket

Vandringspaket

Vi har satt samman ett härligt paket där du kan koppla och njuta efter en dag på tur. Välj själv om du vill boka till middag på kvällen, vår Fabriksdeal kan väljas till både som 2-, 3-, och 4-rätters middag.

I paketet ingår följande:

Övernattning i ett av våra fina rum
Entré till vårt Badhus med varma utomhuspooler och olika bastukoncept
Energigivande energibar samt smoothie
Fri tillgång till hotellets välutrustade gym
Generös frukostbuffé
Avkoppling

Läs mer om vårt Vandringspaket här

 

Vandring med barn

Vandring med barn

Varför inte ta med barnen på ett spännande vandringsdygn? Vi har rymliga rum där hela familjen får plats och det går att anpassa vandringen så att den passar olika åldrar och energinivå. Vi har även särskilda tider i Badhuset då barn är välkomna, en varierad barnmeny i restaurangen och en barnquiz i vår app som kan bli ett roligt avslut på dagen.

Vandringsfika take away

Vandringsfika take away

I vårt kafé kan du köpa med dig gott vandringsfika med nybryggt kaffe från vårt kafé och nybakade bullar från vårt surdegsbageri Bröd&Malt. När du köper din termos bjuder vi dessutom på kaffe eller te att fylla den med.

Pris

Vattenflaska 129:-
Termos (inkl kaffe/te) 145:-

Sevärdheter längs Gotaleden

Sevärdheter & utflyktsmål

Längs Gotaleden finns många fina sevärdheter och platser att stanna vid längs vägen.

Läs gärna mer om dessa här

Fler leder i Västsverige

Fler leder i Västsverige

Det finns många fler fina leder i Västsverige för dig som gillar att vandra. Upptäck Västkustens öar och mysiga fiskesamhällen, den stillsamma vildmarken i Dalsland och Västergötlands historiska kulturlandskap.

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓