Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Äta

Vår ambitionsnivå för maten, restaurang- och kafémiljön på Nääs Fabriker är, precis som för allt annat i området, hög och präglad av omsorg om varje liten detalj. Nääs Fabriker erbjuder alternativ både för dig som vill äta eller bara ta en kaffe eller ett glas vin. Största utbudet har hotellet där vi serverar frukost, lunch, middag och på söndagarna även brunch. Nääs Fabriker Kafé, som huserar i det gamla Pannhuset, serverar också lunch, lättare rätter och hembakat. Hos Hugos Handel & Kök finns goda pizzor, sallader och andra smårätter.

Boka bord i restaurangen här

Välkommen att kontakta oss via mail: restaurang@naasfabriker.se

Hotellrestaurangen är kontantfri.

Fabriksköket

Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalorna får miljön en speciell känsla och atmosfär.

Restaurangen har plats för 180 ätande gäster. Här serveras frukost, lunch, middag och på söndagar serveras söndagsroast.

Boka bord

För bokning av bord klicka här
För frågor ang bordsbokning vänligen kontakta oss på restaurang@naasfabriker.se eller 031‑799 63 20

Frukost

Hotellfrukosten på Nääs Fabriker Hotell och Restaurang består av en stor buffé innehållande allt våra gäster kan önska sig, från hembakt bröd till sill, lax, äggröra och bacon, kallskuret och säsongens frukt, ja allt en perfekt hotellfrukost ska innehålla! Frukosten serveras tisdag-fredag kl 06.30-09.00 och lördag-söndag kl 07.00-10.30.

Under lov och helgdagar serveras frukosten kl 07.00-10.30.

 

Lunch

Vi serverar en tvårätters lunch i restaurangen (varmrätt och dessert) inkl sallad och kaffe. Vi serverar lunch måndag-fredag kl 11.30-14.00 och lördag kl 12.00-14.00.

Se veckans lunch här

PRISER
Måndag-lördag: 189 kr per person
Barnpris 3-12 år: 85 kr

Vänligen boka bord före ankomst

À la carte

Njut av en god middag här på Nääs Fabriker. Måndag-lördag kl 16.00–20.30 serverar vi rätter från vår á la carte meny.

Se vår à la carte meny här

Ni vet väl att vi nu bjuder på room service avgiften (85:-) där ni har möjlighet att beställa utvalda rätter från vår à la cartemeny samt dryck till ert hotellrum via vår room service mellan kl 16.00-21.00. Se vår room service meny här

 

Söndagsroast

Testa vår SÖNDAGSROAST här på Nääs Fabriker på söndagar. En smakrik upplevelse med en meny som ni delar mellan er, gjord på svenska råvaror med höga smaker, goda tillbehör och serveras på planka vid bordet. Gott, rejält och trevligt!

Läs mer om vår SÖNDAGSROAST här

Nääs Fabriker Kafé

Nääs Fabriker Kafé är områdets mysiga kafé och har öppet måndag-fredag kl 10.00-18.00 och lördag-söndag kl 10.00-17.00.

Här serveras dagens lunch, gott kaffe, bakverk, pajer, bowls, soppa, smörgåsar och wraps och smoothies. Mycket av utbudet är ekologiskt och fair trade.

Läs mer om kaféet här

Dagens lunch

Måndag-fredag serverar vi hemlagad dagens lunch kl 11.30-14.00.
Se veckans meny här

Bakverk från Årets Konditor

Mycket av kaféets bakverk är gjorda av vår chefskonditor Disa, vinnare av Årets Konditor 2018. Välkommen in och prova hennes fantastiska bakelser, praliner och under säsong även glass.

Hugos Handel & Kök

Hugos Handel och Kök är områdets mysiga handelsbod med säsongsanpassade godsaker, skapade från grunden eller inköpta från lokala gårdar i när och fjärran. Här kan du äta, handla, njuta, dricka och dofta. Riktigt goda pizzor, sallader och toast är exempel på rätter som serveras och under vår och sommar säljs även glass från Lejonet & Björnen.

Öppettider

Onsdag-fredag kl 11-18
Lördag-söndag kl 10-16

Dagens lunch från 105:-

Här serveras dagligen ett antal rätter såsom pizza, sallader och toast. Välkommen in eller njut av lunchen på Hugos soliga uteservering.

Charkbricka

Fredagens charkbricka hittar du hos Hugo! Ät på plats eller köp med hem till helgmyset.

Bröd & Malt

Premiär 30 april

Välkommen till ett bryggeri och bageri som har den goda smaken att dela med sig av varandras råvaror. Vi använder överblivet bröd från bageriet när vi brygger vårt öl. Och malt som blir över från bryggningen när vi bakar bröd. En cirkulär tanke som höjer smakerna.

Vi tror på det närproducerade. Vi bakar vårt bröd i en stenugn med spannmål från nära råvaruproducenter och överbliven malt från vårt bryggeri som ligger vägg i vägg.  Här använder vi överblivet bröd för att brygga olika slags öl. Två smakfulla hantverk i symbios.

Tänk att använda sig av överblivet bröd för att brygga öl och malten som blir över vid bryggningen för att baka bröd. En cirkulär tanke som var alldeles för god för att inte genomföra. Därför har vi öppnat vårt eget bageri och bryggeri. Välkommen.

Läs mer om Bröd & Malt här

Uppleva