Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Äta

Vår ambitionsnivå för maten, restaurang- och kafémiljön på Nääs Fabriker är, precis som för allt annat i området, hög och präglad av omsorg om varje liten detalj. Nääs Fabriker erbjuder alternativ både för dig som vill äta eller bara ta en kaffe eller ett glas vin. I hotellet serveras frukost, brunch, lunch och middag. Pannhuset Kafé & Krog, som huserar i det gamla Pannhuset, serverar dagligen lunch, lättare rätter och hembakad fika, och fre-lör servering av middag.

 

Fabriksköket

Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalorna får miljön en speciell känsla och atmosfär.

Restaurangen har plats för 180 ätande gäster. I restaurangen serveras frukost, brunch, dagens lunch och rätter från vår à la carte meny.

För frågor ang bordsbokning vänligen kontakta oss på fabrikskoket@naasfabriker.se eller 031‑799 63 20

Hotellrestaurangen är kontantfri.

Boka gärna bord här

Frukostbuffé Fabriksköket

Hotellfrukosten på Nääs Fabriker Hotell och Restaurang består av en stor buffé innehållande allt våra gäster kan önska sig, från hembakt bröd till sill, lax, äggröra och bacon, kallskuret och säsongens frukt, ja allt en perfekt hotellfrukost ska innehålla!
Frukosten serveras måndag-fredag kl 06.30-09.30 samt lördag-söndag kl 07.00-10.30.

 

Dagens lunch Fabriksköket

Måndag-fredag kl 11.30–14.00 serveras dagens lunch med tvårätters buffé i vår restaurang här på Nääs Fabriker.
Pris 189:- /vuxen, 95:- /barn (4-12 år). Salladsbuffé med bröd samt kaffe och dessert ingår.

Boka bord

 

A la carte Fabriksköket

Njut av en god middag här på Nääs Fabriker. Måndag-lördag kl 17.00-22.00 och söndag kl 18.00-22.00 serverar vi rätter från vår á la carte meny

Boka bord

Brunch

Välkommen till vår magiska och svenskinspirerade brunch här på Nääs Fabriker. Här väntar varma och kalla rätter samt vår generösa tårtbuffé med tårtor bakade av vår konditor Disa – vinnare av Årets Konditor 2018.

Boka bord

Badhus dagpaket

Välkommen att börja dagen på bästa sätt eller tillbringa dagen här hos oss med våra olika dagpaket! Välj mellan Dagpaket frukost där vår goda frukostbuffé ingår för att sedan njuta av olika bastukoncept och varma utomhusbad i Badhuset. Vi har också Dagpaket lunch och Dagpaket middag som inkluderar entré till vårt Badhus, lunch eller middag samt shoppingrabatt i områdets butiker.

Läs mer om våra dagpaket här

Boendepaket med middag

Se våra härliga hotellpaket med middag här på Nääs Fabriker. I utvalda paket inkluderar vi vår Fabriksdeal så som i Söndagsdealen och Härlig helgstart.
Vi har även en aktivitet med Is och Eld kallbad där brunch ingår utvalda dagar.

Pannhuset Kafé & Krog

Pannhuset Kafé & Krog är områdets mysiga kafé och krog. Här serveras dagens lunch, gott kaffe, bakelser från vårt konditori, bröd och bullar från Bröd & Malt, pajer, sallader, smörgåsar och smoothies. På kvällen under utvalda dagar öppnar krogen för goda middagar med unika smakupplevelser.

Läs mer om och boka bord på Pannhuset

Dagens lunch i kaféet

Måndag-fredag serverar vi hemlagad dagens lunch kl 11.30-14.00.
Se veckans meny här

Bakverk från Årets Konditor

Mycket av kaféets bakverk är gjorda av vår chefskonditor Disa, vinnare av Årets Konditor 2018. Välkommen in och prova hennes fantastiska bakelser, praliner och under säsong även glass.

Bröd och bullar från bageri Bröd & Malt

Varje dag serveras färskt surdegsbröd och bullar från vårt stenugnsbageri Bröd & Malt. Du kan köpa en god färdig fralla med olika fyllningar samt kardemumma- och kanelbullar. Vi serverar även brödet på vår salladsbuffé. Närproducerat och bakat på noga utvalda råvaror och spannmål samt överbliven malt från ölbryggningen i bryggeriet.

Rädda mat via appen Karma

Visste du att vi finns med i appen Karma? Rädda mat och beställ alltifrån matlådor till fika. Läs mer om Karma

Bröd & Malt

Välkommen till ett bryggeri och bageri som har den goda smaken att dela med sig av varandras råvaror. Vi använder överblivet bröd från bageriet när vi brygger vårt öl. Och malt som blir över från bryggningen när vi bakar bröd. En cirkulär tanke som höjer smakerna.

Vi tror på det närproducerade. Vi bakar vårt bröd i en stenugn med spannmål från nära råvaruproducenter och överbliven malt från vårt bryggeri som ligger vägg i vägg.

Här använder vi överblivet bröd för att brygga olika slags öl. Två smakfulla hantverk i symbios. Tänk att använda sig av överblivet bröd för att brygga öl och malten som blir över vid bryggningen för att baka bröd. En cirkulär tanke som var alldeles för god för att inte genomföra. Därför har vi öppnat vårt eget bageri och bryggeri. Välkommen.

Läs mer om Bröd & Malt

Uppleva