Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Äta

Vår ambitionsnivå för maten, restaurang- och kafémiljön på Nääs Fabriker är, precis som för allt annat i området, hög och präglad av omsorg om varje liten detalj. Nääs Fabriker erbjuder alternativ både för dig som vill äta eller bara ta en kaffe eller ett glas vin. Största utbudet har hotellet där vi serverar frukost, brunch, lunch och middag. Nääs Fabriker Kafé, som huserar i det gamla Pannhuset, serverar också lunch, lättare rätter och hembakat. Hos Hugos Handel & Kök finns goda pizzor, sallader och andra smårätter.

Välkommen att kontakta oss via mail: restaurang@naasfabriker.se

Hotellrestaurangen är kontantfri.

Fabriksköket

Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalorna får miljön en speciell känsla och atmosfär.

Restaurangen har plats för 180 ätande gäster. I restaurangen serveras frukost, brunch, dagens lunch och rätter från vår à la carte meny.

Boka gärna bord här

För frågor ang bordsbokning vänligen kontakta oss på restaurang@naasfabriker.se eller 031‑799 63 20

Frukostbuffé Fabriksköket

Hotellfrukosten på Nääs Fabriker Hotell och Restaurang består av en stor buffé innehållande allt våra gäster kan önska sig, från hembakt bröd till sill, lax, äggröra och bacon, kallskuret och säsongens frukt, ja allt en perfekt hotellfrukost ska innehålla! Frukosten serveras tisdag-fredag kl 06.30-09.00 och lördag-söndag kl 07.00-10.30.

Under sommarperioden, lov och helgdagar serveras frukosten kl 07.00-10.30.

Dagens lunch Fabriksköket

Måndag-fredag kl 11.30–14.00 och lördag kl 12.00-15.00 serverar vi dagens lunch med tvårätters buffé i vår restaurang här på Nääs Fabriker.
Pris 189:- /vuxen, 85:- /barn. Salladsbuffé med bröd samt kaffe och dessert ingår.

a la carte Fabriksköket

Njut av en god middag här på Nääs Fabriker. Måndag-lördag kl 17.00-22.00 serverar vi rätter från vår a la carte meny.

Brunch

Varje söndag dukar vi upp till en magisk svenskinspirerad brunch. Här väntar varma och kalla rätter samt vår generösa tårtbuffé med tårtor bakade av vår konditor Disa – vinnare av Årets Konditor 2018. Boka bord här

Nääs Fabriker Kafé

Nääs Fabriker Kafé är områdets mysiga kafé och har öppet måndag-fredag kl 10.00-18.00 och lördag-söndag kl 10.00-17.00.

Här serveras dagens lunch, gott kaffe, bakverk, pajer, sallader, soppa, smörgåsar, wraps och smoothies. Mycket av utbudet är ekologiskt och fair trade.

Läs mer om kaféet här

 

Dagens lunch i kaféet

Måndag-fredag serverar vi hemlagad dagens lunch kl 11.30-14.00.
Se veckans meny här

Bakverk från Årets Konditor

Mycket av kaféets bakverk är gjorda av vår chefskonditor Disa, vinnare av Årets Konditor 2018. Välkommen in och prova hennes fantastiska bakelser, praliner och under säsong även glass.

Bröd & Malt

Välkommen till ett bryggeri och bageri som har den goda smaken att dela med sig av varandras råvaror. Vi använder överblivet bröd från bageriet när vi brygger vårt öl. Och malt som blir över från bryggningen när vi bakar bröd. En cirkulär tanke som höjer smakerna.

Vi tror på det närproducerade. Vi bakar vårt bröd i en stenugn med spannmål från nära råvaruproducenter och överbliven malt från vårt bryggeri som ligger vägg i vägg.

Här använder vi överblivet bröd för att brygga olika slags öl. Två smakfulla hantverk i symbios. Tänk att använda sig av överblivet bröd för att brygga öl och malten som blir över vid bryggningen för att baka bröd. En cirkulär tanke som var alldeles för god för att inte genomföra. Därför har vi öppnat vårt eget bageri och bryggeri. Välkommen.

Gå vidare till Bröd&Malts hemsida här

Hugos Handel & Kök

Hugos Handel och Kök är områdets mysiga handelsbod med säsongsanpassade godsaker, skapade från grunden eller inköpta från lokala gårdar i när och fjärran. Här kan du äta, handla, njuta, dricka och dofta. Riktigt goda pizzor, sallader och toast är exempel på rätter som serveras och under vår och sommar säljs även glass från Lejonet & Björnen.

Öppettider

Onsdag-fredag kl 11-18
Lördag-söndag kl 10-16

Dagens lunch från 105:-

Här serveras dagligen ett antal rätter såsom pizza, sallader och toast. Välkommen in eller njut av lunchen på Hugos soliga uteservering.

Charkbricka

Fredagens charkbricka hittar du hos Hugo! Ät på plats eller köp med hem till helgmyset.

Uppleva