Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Premiär för nya Pannhuset Kafé & Krog

Kaféet på Nääs Fabriker har nyöppnat och blivit dubbel så stort.
Nu brinner återigen elden i det historiska Pannhuset som genomgått en gedigen ombyggnation för att erbjuda fler sittplatser, större kök och en ännu mysigare upplevelse. Dessutom har utbudet breddats med en helt ny krog.

Kafét har samma fika- och luncherbjudande som tidigare och en del nyheter.

Mån-tor 10.00-18.00
Fre-lör 10.00-23.00 (Krogmeny från 17.00)
Sön 10.00-17.00

SOMMARÖPPET 22/6- 13/8
Mån-tis 10.00-18.00
Ons-sön 10.00-23.00 (Krogmeny från 17.00)

Varmt välkomna in i värmen!

Läs mer om Pannuset här

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓