Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Provningar och aktiviteter Bröd & Malt

Är ni sugna på att göra en annorlunda och rolig aktivitet tillsammans med företaget? Nu finns det möjlighet att boka ölprovning och vårt nya koncept Pizza on Tap hos vårt kombinerade bageri och bryggeri Bröd & Malt.

Ölprovning

För: konferenser och privata grupper

Häng med bakom kulisserna i bryggeriet, smaka och dofta på humle och malt och förundras bland jästankarna. Vi börjar med en genomgång av bryggeriets öl och samtalar kring hur vårt cirkulära koncept med bröd från bageriet och ölbryggningen fungerar. Efter detta går vi och kollar in vårt lilla bryggverk och jästankar och hur detta är uppbyggt. Vi avslutar med en ölprovning på övervåningen där vi testar oss igenom några utvalda öl från bryggeriet, samt våra bryggkompisars öl från andra lokala brygghus. Till detta serveras enklare tilltugg.

Detta ingår

Guidad tur och genomgång i bryggeriet.
En öl vid ankomst samt ölprovning på tre (15cl) utvalda öl från bryggeriet (det går bra att köpa till tre stycken extra öl för 100:-)
Enklare tilltugg.

Pris

395:- per person inkl moms
Minimiantal 10 personer, maxantal 25 personer.

 

Pizza on Tap

För: konferenser och privata grupper

Varför inte passa på och äta stenugnsbakade surdegspizzor tillsammans med en provning av bryggeriets öl? Innan vi slår oss till bords på övervåningen får ni följa med bakom kulisserna i bryggeriet, smaka och dofta på humle och malt och förundras bland jästankarna. Med en öl i handen börjar vi med en genomgång av bryggeriets öl, och samtalar kring hur vårt cirkulära koncept med bröd från bageriet och ölbryggningen fungerar. Efter detta går vi och kollar in vårt lilla bryggverk och jästankar och hur detta är uppbyggt. Vi avslutar med en ölprovning på övervåningen där vi testar oss igenom några utvalda öl från bryggeriet, samt våra bryggkompisars öl från andra lokala brygghus.

Till detta serveras våra fantastiska pizzor, bakade på kulturspannmål och på lokala råvaror, som vi serverar ”sharing style” tillsammans med ölen. Vår konditor Disa Molin, vinnare av Årets Konditor 2018, har komponerat glassar gjorda på bland annat en New England IPA och kanelbullar från bageriet som vi testar efter pizzan.

Detta ingår

Guidad tur och genomgång i bryggeriet.
En öl vid ankomst samt ölprovning på tre (15cl) utvalda öl från bryggeriet (det går bra att köpa till tre stycken extra öl för 100:-).
Pizza ”sharing style”.
Dessertglass från våra konditorer.

Pris

Konferensgrupp: 7 000:- i exklusivitetskostnad som tillägg till helpension (minimiantal 10 personer, maxantal 16 personer)
Privat grupp: 775:- per person inkl moms (minimiantal 10 personer, maxantal 16 personer)

 

Bokning

Välkommen med er bokning till bokning@naasfabriker.se alt 031-799 63 00.

Läs mer om Bröd & Malt här

Uppleva