Vår ambitionsnivå för maten, restaurang- och kafémiljön på Nääs Fabriker är, precis som för allt annat i området, hög och präglad av omsorg om varje liten detalj. Nääs Fabriker erbjuder alternativ både för dig som vill äta eller bara ta en kaffe eller ett glas vin. Största utbudet har hotellet där vi serverar frukost, brunch, lunch och middag. I Pannhuset Kafé & Krog som huserar i det gamla Pannhuset, serverar också lunch, lättare rätter och hembakat.

Hotellrestaurangen är kontantfri.

restaurang fabriksköket

Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalorna får miljön en speciell känsla och atmosfär.

Restaurangen har plats för 180 ätande gäster. I restaurangen serveras frukost, brunch, dagens lunch och rätter från vår à la carte meny.

AFTERNOON brunch

Välkommen till vår magiska och svenskinspirerade brunch här på Nääs Fabriker.  Vi dukar upp med allt gott du kan tänka dig. Här väntar varma och kalla rätter samt vår generösa tårtbuffé med tårtor bakade av vår konditor Disa – vinnare av Årets Konditor 2018. Om du inte tidigare provat kan vi varmt rekommendera ett besök ut till oss. Passa på att kombinera med shopping i någon av våra butiker på området!

Pris
399:-/person
Barn 4-12 år 125:-, 0-3 år gratis

lunch

Välkommen till restaurang Fabriksköket som serverar trerätters lunchbuffé måndag-fredag kl 11.30-14.00 inklusive kaffe samt dessert.

á la carte

Njut av en god middag här på Nääs Fabriker. Måndag-lördag kl 17.00-22.00 och söndag kl 18.00-22.00 serverar vi rätter från vår á la carte-meny.

FRUKOSTBUFFÉ

Hotellfrukosten på Nääs Fabriker Hotell och Restaurang består av en stor buffé innehållande allt våra gäster kan önska sig, från hembakt bröd till lax, äggröra och bacon, kallskuret och säsongens frukt, ja allt en perfekt hotellfrukost ska innehålla!

Frukostbuffén serveras:
Vardagar 06.30-9.30
Helger och skollov 07.00-10.30

Drop-in i mån av plats. Under helgdagar har vi ofta fullbokat hotell. Ring oss gärna på 031-799 63 00 för att säkerställa att platser är tillgängliga. Pris vuxen 195:- och barn 95:-.

 

Välkommen till restaurang Fabriksköket som serverar trerätters lunchbuffé måndag-fredag kl 11.30-14.00 inklusive kaffe samt dessert.

LUNCH VECKA 16

Måndag
Örtstekt kyckling med salsa och rostad potatis
Gratinerad fisk med gräddig dillsås och kokt potatis
(VEG) Temphe med kryddiga linser och örtdipp

Tisdag
Rimmad oxbringa med kokt potatis och pepparrotssås
Stekt sej med citronkräm och kokt potatis
(VEG) Biffar med bönor och rostad majs, serveras med örtdipp och quinoa

Onsdag
Kryddig gryta med långbakad fläskkarré och bönor, serveras med yoghurt och ris
Ugnsbakad kolja med kräftsås, fänkål och kokt potatis
(VEG) Temphe med kryddiga linser och örtdipp

Torsdag
Rödvinskokt högrev med rostad potatis och vitlökskräm
Kokt torsk med ägg- och persiljesås samt kokt potatis
(VEG) Biffar med bönor och rostad majs, serveras med örtdipp och quinoa

Fredag
Helstekt kottlettrad med tomatsmörsås, picklad lök och rostad potatis
Fiskbiffar med saffran-och skaldjurssås samt kokt potatis
(VEG) Temphe med kryddiga linser och örtdipp

Pris barn 4-12 år 95:-

pris 189:-

Kontakta oss

Fabriksköket

Tel: + 46 (0)31-799 63 20
E-post: fabrikskoket@naasfabriker.se