Välkommen till vår fina restaurang. Vi serverar en tvårätters lunch i restaurangen (varmrätt och dessert) inkl sallad och kaffe. Måndag-fredag kl 11.30-14.00 och lördag-söndag kl 12.00-14.00.
Meny v 8*
Måndag
Fläskytterfilé från Gråbo med rostad sötpotatiscrème, vinsky, picklad rödlök, rostad persiljerot och örtsmör
Friterad rotselleri med bakad morot, rostad morotshummus och ragu på Gotlandslinser, lök, sockerärtor och örter från trädgården
Tisdag
Viltfärsbiffar med karamelliserad lök, saltgurka, timjanpotatis, ölsky och persiljecrème
Fisk- och skaldjur med bouillabaissesky, saffranskokta grönsaker och rouille
Onsdag
Ost- och bacongratinerad kycklingfilé med kapriscrème, bakad purjolök, örtsallad och rostad potatis
Blekafilé med brynt smör, räkor, pepparot och gräslökspotatis
Torsdag
Nattbakad högrev med råstekt potatis, bakade gulbetor, persiljesmör och skysås
Lax med fänkålssky, dillslungad potatis och fänkålscruditè
Fredag
Mustig biffgryta med friterad rotselleri och morot samt anyapotatis och gelé
Torskfilé med bacon, vitlök, räkor samt sandefjord och körvelpotatis
Lördag
Nattbakad högrev med råstekt potatis, bakade gulbetor, persiljesmör och skysås
Lax med fänkålssky, dillslungad potatis och fänkålscruditè
Söndag
Söndagsroast
*Med reservation för änringar av lunchmeny