Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Dagens lunch i restaurangen

Välkommen till vår restaurang. Vi  serverar tvårätters lunchbuffé i restaurangen (varmrätt och dessert) måndag-fredag kl 11.30-14.00. Lunchbuffén inkluderar även sallad och kaffe. Vi lagar maten på fina råvaror och vi tänker även på vårt matsvinn, därför kan menyn ibland ändras under veckan.

Vecka 48

Måndag
Helstekt Gråbo-kotlettrad, portvinstuvade champinjoner, råstekt potatis, inlagd gurka
Fisk- och räkgryta, tomat, vitvin, grädde, dill, fänkål, råriven morot, gräslök, kulpotatis
(Veg) Minivårrullar, nudelsallad, cashewnötter, sticklök, korianderdipp, chili, vitlök, paprika, friterad rödlök

Tisdag
Bakad fångst, kräft- och musselsås, krondill, picklad polkabeta, ärtskott, rädisor
Nääs Wallenbergare, kalvfärs, gräddsås smaksatt med cognac, lökfrästa ärtor, rårörda lingon
(Veg) Risotto, skogschampinjoner, silverlök, Portabello svamp, mungböna, örtolja, friterad ostronskivling, parmesan

Onsdag
Kålpudding, gräddsås, rårörda lingon, brysselkål, pressgurka, persiljebakad morot
Fish & chips, pico de gallo, citron, tartarsås, citronbakad blomkål, ärtskott, pynt
(Veg) Minivårrullar, nudelsallad, cashewnötter, sticklök, korianderdipp, chili, vitlök, paprika, friterad rödlök

Torsdag
Whiskypocherad laxfilé, hollandaise, forellrom, sticklök, smörfrästa haricots verts, dill, potatis
Biffstroganoff, skogschampinjoner, saltgurka, brynt lök, picklad rödlök, Västerbottenmos
(Veg) Risotto, skogschampinjoner, silverlök, Portabello svamp, mungböna, örtolja, friterad ostronskivling, parmesan

Fredag
Marinerad picanha, chimi-churri, bearnaisesås smaksatt med tryffel, bakad tomat, mango, picklad rödlök, sticklök
Panerad spättafilé, dansk remouladsås, brynta skogschampinjoner, rödlöksbåtar, friterade palsternacks chips
(Veg) Minivårrullar, nudelsallad, cashewnötter, sticklök, korianderdipp, chili, vitlök, paprika, friterad rödlök

Lördag
Julbord

Söndag
Julbord

*Med reservation för ändringar av lunchmeny

Boka bord här

Uppleva