Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Dagens lunch i restaurangen

Välkommen till vår restaurang. I sommar serverar vi tvårätters lunchbuffé i restaurangen (varmrätt och dessert) under veckorna 26, 27 och 32.

Lunchbuffén inkluderar sallad och kaffe, måndag-fredag kl 11.30-14.00.

Vi lagar maten på fina råvaror och vi tänker även på vårt matsvinn, därför kan menyn ibland ändras under veckan.

Meny v.27*

Måndag
Kyckling med sotade grönsaker, lime & koriander dipp, sesamrostad potatis, soja och örtolja
Fiskgryta med blåmusslor, räkor, aioli och krutonger
(Veg) Pasta med chevrésås, pinjenötter, parmesan, citron, timjan och broccoli

Tisdag
Lammfärsbiff med chevré, rosmarinsky, potatisgratäng och bakad tomat
Bakad fångst med mynta, persilja, kapris, smör, rostad färsk potatis och limeaioli
(Veg) Jalfrezi med indisk vegogryta, paneér, spiskummin, chili, lök, vitlök, paprika, garam marsala, ris, sticklök och koriander

Onsdag
Nattbakad bringa med mango, sticklök, bifftomat, dijonsenapssky, sriracha dipp och friterad potatis
Ljummen inkokt lax med tomatmajonnäs, gräslök, färskpotatis och bakad fänkål
(Veg) Pasta med chevrésås, pinjenötter, parmesan, citron, timjan och broccoli

Torsdag
Bakad fångst, skummad miso & vitlökssås, rostade betor, rädisor och ogräs
Fläskfilé med rostade sommarmorötter, bulgursmul, mandelflakes, tahini yoghurt, äppleskysås, rostad anyapotatis
(Veg) Jalfrezi med indisk vegogryta, paneér, spiskummin, chili, lök, vitlök, paprika, garam marsala, ris, sticklök och koriander

Fredag
Marinerad helstekt ryggbiff med vitlökssmör, tryffelaioli, majskolv, klyftpotatis och rödvinssås
Vitvinspocherad torskfilé med brynt smör, räkor, hyvlad pepparrot och knaperstekt sidfläsk
(Veg) Pasta med chevrésås, pinjenötter, parmesan, citron, timjan och broccoli

*Med reservation för ändringar av lunchmeny

Boka bord här

Uppleva