Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Dagens lunch i restaurangen

Välkommen till vår restaurang. Vi  serverar tvårätters lunchbuffé i restaurangen (varmrätt och dessert) måndag-fredag kl 12.00-14.00. Lunchbuffén inkluderar även sallad och kaffe. Vi lagar maten på fina råvaror och vi tänker även på vårt matsvinn, därför kan menyn ibland ändras under veckan.

Vecka 13

Måndag
Helstekt marinerad fläskfilé med grönpepparsås samt friterad potatis
Panerad torsk, remoluadsås, kokt potatis
(Veg) Fylld paprika, vegofärs, lagrad ost, bbq sås, klyftpotatis, coleslaw, majskolv

Tisdag
Raggmunk, stekt fläsk, löksås, sotad morot
Pocherad torsk, skirat smör, pepparrot, hackat ägg, anjovis, citron, ärtskott
(Veg) Pasta, svampsås, chevré, pinjenötter, brynt svamp, wokade grönsaker, gräslök, grönkål, örtolja

Onsdag
Kåldolmar, gräddsås, rårörda lingon, smörfräst spetskål, potatis
Fiskgratäng, räkor, dillsås, gratinerat mos, lagradost, fänkål
(Veg) Fylld paprika, vegofärs, lagrad ost, bbq sås, klyftpotatis, coleslaw, majskolv

Torsdag
Biffgryta, körvel, majs, paprika,  champinjoner, syltlök, brynt lök
Havets Wallenbergare, brynt smör, räkröra, hyvlad pepparrot, ärtor, citron
(Veg) Pasta, svampsås, chevré, pinjenötter, brynt svamp, wokade grönsaker, gräslök, grönkål, örtolja

Fredag
Helstekt marinerad fläskfilé, bearnaisesås, pommes, rödvinssås, tomat, mango, picklad lök
Halstrad röding, gräslöks hollandaise smaksatt med tryffel, färskpotatis, brynt skogschampinjon
(Veg) Fylld paprika, vegofärs, lagrad ost, bbq sås, klyftpotatis, coleslaw, majskolv

*Med reservation för ändringar av lunchmeny

Boka bord här

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓