Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Badhuset

Välkommen till vårt Badhus på 450 kvm, som ligger precis vid sjön Sävelången i anslutning till hotellet. Här hittar du två olika bastukoncept med torr-och arombastu samt två varma bubbelpooler utomhus som håller 38 grader året om. Det finns möjlighet att bada från våra bryggor i sjön. I loungen finns alltid frukt, nötter, vatten, brädspel och sköna grupper att sitta i. Vissa tider har vi även baren bemannad, där du bland annat kan beställa dryck och tilltugg samt vår goda hantverksöl från Bröd & Malt.

Vårt Badhus håller öppet alla dagar i veckan kl 07-23. Man kan endast boka tid i samband med ett paket, och vi har både dag- och  övernattningspaket.

Barn är välkomna alla dagar mellan kl 07-16, då är barn 4-12 år, välkomna i målsmans sällskap, övrig tid är det endast barn från 13 år samt vuxna som är välkomna. För lediga tider och bokning använd den länk ni erhåller i samband med er bokning, alternativt mejla oss på hotell@naasfabriker.se

Prisinformation

Nya priser fr.om. 1 januari 2023
Vuxen 195:-
Barn 95:-

Vårt eget Badhuskit & samarbete med Curam

Vi har tagit fram våra egna närproducerade Badhusprodukter som håller mycket hög kvalitet och är förpackade i en påse. Påsen innehåller en kropps- och ansiktsskrubb, ansiktsmask och ansiktskräm på 50 ml st. Dessa är dryga produkter som kan användas flera gånger. Finns till försäljning i vår reception och webbshop.

I samarbete med Curam erbjuder vi nu möjligheten att prova på koppning. Upptäck en ny generation av egenvårdsprodukter som är 100% miljövänliga och giftfria. Koppning påverkar kroppens egna läkning och förmåga till återhämtning genom ökad blodcirkulation, lymfcirkulation och minskad stagnation. Kopparna med tillbehör finns till försäljning i vår reception. Läs mer här

Boka gärna till ett Badhuskit (250 kr) och eller Curam kit (fr 299 kr) vid bokning av er vistelse hos oss, så finns det på rummet då ni kommer till oss. Detta gör att ni kan göra era egna ritualer i Badhuset eller på våra bryggor.

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓