Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Badhuset

Välkommen till vårt Badhus på 450 kvm, som ligger precis vid sjön Sävelången i anslutning till hotellet. Här hittar du två olika bastukoncept med torr-och arombastu samt två varma bubbelpooler utomhus som håller 38 grader året om. Det finns möjlighet att bada från våra bryggor i sjön. I loungen finns alltid frukt, nötter, vatten, brädspel och sköna grupper att sitta i. Vissa tider har vi även baren bemannad, där du bland annat kan beställa dryck och tilltugg samt vår goda hantverksöl från Bröd & Malt.

Vårt Badhus håller öppet alla dagar i veckan kl 07-23. Man kan endast boka tid i samband med ett paket, och vi har både dag- och  övernattningspaket.

Barn är välkomna alla dagar mellan kl 07-16, då är barn 4-12 år, välkomna i målsmans sällskap, övrig tid är det endast barn från 13 år samt vuxna som är välkomna. För lediga tider och bokning använd den länk ni erhåller i samband med er bokning, alternativt mejla oss på hotell@naasfabriker.se

prisinformation

Vuxen 150:-
Barn 75:-

Vårt eget Badhuskit & samarbete med Curam

Vi har tagit fram våra egna närproducerade Badhusprodukter som håller mycket hög kvalitet och är förpackade i en påse. Påsen innehåller en kropps- och ansiktsskrubb, ansiktsmask och ansiktskräm på 50 ml st. Dessa är dryga produkter som kan användas flera gånger. Finns till försäljning i vår reception och webbshop.

I samarbete med Curam erbjuder vi nu möjligheten att prova på koppning. Upptäck en ny generation av egenvårdsprodukter som är 100% miljövänliga och giftfria. Koppning påverkar kroppens egna läkning och förmåga till återhämtning genom ökad blodcirkulation, lymfcirkulation och minskad stagnation. Kopparna med tillbehör finns till försäljning i vår reception. Läs mer här

Boka gärna till ett Badhuskit (250 kr) och eller Curam kit (fr 299 kr) vid bokning av er vistelse hos oss, så finns det på rummet då ni kommer till oss. Detta gör att ni kan göra era egna ritualer i Badhuset eller på våra bryggor.

Uppleva