Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Konferensmiddag

Här visar vi aktuell konferensmeny. Serveras måndag-lördag kväll.

Måndag

Lax och shiso
Sotad laxsashimi med sötpotatiscrème, vårlök, shisoemulsion, picklat äpple och chili

Ungtupp Pont Neuf
Ungtupp från Mowitz Gård med örtcréme, Pommes Pont Neuf, bakad schalottenlök, örtolja och vinägersky

Rabarber och hallon (G)
Rabarber och hallonsorbet, vit chokladchantilly, sablé med yoghurtcrisp, rabarberskum och citrongelé

 

Tisdag

Sparris och kamomill
Vit sparris med kamomillhollandaise, schalottenlök och rostat bovete

Torsk och blomkål
Bakad torsk med rökt smör, körvel, örtdressad vitkål och blomkålspuré med getost

Espresso och choklad
Espressoglass med svartvinbärsmaräng, dulce de leche crème, chokladpastej och rostad havre

 

Onsdag

Lax och shiso
Sotad laxsashimi med sötpotatiscrème, vårlök, shisoemulsion, picklat äpple och chili

Ungtupp Pont Neuf
Ungtupp från Mowitz Gård med örtcréme, Pommes Pont Neuf, bakad schalottenlök, örtolja och vinägersky

Rabarber och hallon (G)
Rabarber och hallonsorbet, vit chokladchantilly, sablé med yoghurtcrisp, rabarberskum och citrongelé

 

Torsdag

Sparris och kamomill
Vit sparris med kamomillhollandaise, schalottenlök och rostat bovete

Torsk och blomkål
Bakad torsk med rökt smör, körvel, örtdressad vitkål och blomkålspuré med getost

Espresso och choklad
Espressoglass med svartvinbärsmaräng, dulce de leche crème, chokladpastej och rostad havre

 

Fredag

Lax och shiso
Sotad laxsashimi med sötpotatiscrème, vårlök, shisoemulsion, picklat äpple och chili

Ungtupp Pont Neuf
Ungtupp från Mowitz Gård med örtcréme, Pommes Pont Neuf, bakad schalottenlök, örtolja och vinägersky

Rabarber och hallon (G)
Rabarber och hallonsorbet, vit chokladchantilly, sablé med yoghurtcrisp, rabarberskum och citrongelé

 

Lördag

Lax och shiso
Sotad laxsashimi med sötpotatiscrème, vårlök, shisoemulsion, picklat äpple och chili

Ungtupp Pont Neuf
Ungtupp från Mowitz Gård med örtcréme, Pommes Pont Neuf, bakad schalottenlök, örtolja och vinägersky

Rabarber och hallon (G)
Rabarber och hallonsorbet, vit chokladchantilly, sablé med yoghurtcrisp, rabarberskum och citrongelé

Uppleva