Här visar vi aktuell konferensmeny. Serveras måndag-lördag kväll.
Lax och shiso
Sotad laxsashimi med sötpotatiscrème, vårlök, shisoemulsion, picklat äpple och chili
Ungtupp Pont Neuf
Ungtupp från Mowitz Gård med örtcréme, Pommes Pont Neuf, bakad schalottenlök, örtolja och vinägersky
Rabarber och hallon (G)
Rabarber och hallonsorbet, vit chokladchantilly, sablé med yoghurtcrisp, rabarberskum och citrongelé
Sparris och kamomill
Vit sparris med kamomillhollandaise, schalottenlök och rostat bovete
Torsk och blomkål
Bakad torsk med rökt smör, körvel, örtdressad vitkål och blomkålspuré med getost
Espresso och choklad
Espressoglass med svartvinbärsmaräng, dulce de leche crème, chokladpastej och rostad havre
Lax och shiso
Sotad laxsashimi med sötpotatiscrème, vårlök, shisoemulsion, picklat äpple och chili
Ungtupp Pont Neuf
Ungtupp från Mowitz Gård med örtcréme, Pommes Pont Neuf, bakad schalottenlök, örtolja och vinägersky
Rabarber och hallon (G)
Rabarber och hallonsorbet, vit chokladchantilly, sablé med yoghurtcrisp, rabarberskum och citrongelé
Sparris och kamomill
Vit sparris med kamomillhollandaise, schalottenlök och rostat bovete
Torsk och blomkål
Bakad torsk med rökt smör, körvel, örtdressad vitkål och blomkålspuré med getost
Espresso och choklad
Espressoglass med svartvinbärsmaräng, dulce de leche crème, chokladpastej och rostad havre
Lax och shiso
Sotad laxsashimi med sötpotatiscrème, vårlök, shisoemulsion, picklat äpple och chili
Ungtupp Pont Neuf
Ungtupp från Mowitz Gård med örtcréme, Pommes Pont Neuf, bakad schalottenlök, örtolja och vinägersky
Rabarber och hallon (G)
Rabarber och hallonsorbet, vit chokladchantilly, sablé med yoghurtcrisp, rabarberskum och citrongelé
Lax och shiso
Sotad laxsashimi med sötpotatiscrème, vårlök, shisoemulsion, picklat äpple och chili
Ungtupp Pont Neuf
Ungtupp från Mowitz Gård med örtcréme, Pommes Pont Neuf, bakad schalottenlök, örtolja och vinägersky
Rabarber och hallon (G)
Rabarber och hallonsorbet, vit chokladchantilly, sablé med yoghurtcrisp, rabarberskum och citrongelé