Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Konferensmiddag

Här visar vi aktuell konferensmeny. Serveras måndag-lördag kväll.

Konferensmiddag v.7-9

Måndag
Kalixlöjrom från Bröderna Persson med vispad smetana, rödlök, gräslök och rostad brioche
Flankstek med Karl-Johansvamp och misosmör, vinägersky, potatis- och lökkaka, brynt höstsvamp och dragoncrème
Kardemummaglass med inlagda päron, mandelkaka och pecancaramell

Tisdag
Saltbakad rotselleri med lökcrème, riven höost, ölpicklad schalottenlök, riscrisp och tryffelpulver
Torskrygg med vermouthsås, ragu på bönor, schalottenlök och pancetta samt fänkål- och potatiskrokett
Kardemummaglass med inlagda päron, mandelkaka och pecancaramell

Onsdag
Kalixlöjrom från Bröderna Persson med vispad smetana, rödlök, gräslök och rostad brioche
Flankstek med Karl-Johansvamp och misosmör, vinägersky, potatis- och lökkaka, brynt höstsvamp och dragoncrème
Kardemummaglass med inlagda päron, mandelkaka och pecancaramell

Torsdag
Saltbakad rotselleri med lökcrème, riven höost, ölpicklad schalottenlök, riscrisp och tryffelpulver
Torskrygg med vermouthsås, ragu på bönor, schalottenlök och pancetta samt fänkål- och potatiskrokett
Kardemummaglass med inlagda päron, mandelkaka och pecancaramell

Fredag
Kalixlöjrom från Bröderna Persson med vispad smetana, rödlök, gräslök och rostad brioche
Flankstek med Karl-Johansvamp och misosmör, vinägersky, potatis- och lökkaka, brynt höstsvamp och dragoncrème
Kardemummaglass med inlagda päron, mandelkaka och pecancaramell

Lördag
Saltbakad rotselleri med lökcrème, riven höost, ölpicklad schalottenlök, riscrisp och tryffelpulver
Torskrygg med vermouthsås, ragu på bönor, schalottenlök och pancetta samt fänkål- och potatiskrokett
Kardemummaglass med inlagda päron, mandelkaka och pecancaramell

Uppleva