Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Konferensmiddag

Här visar vi aktuell konferensmeny. Serveras måndag-lördag kväll.

Måndag

Pilgrimsmussla och svartrot
Konrogrillad pilgrimsmussla med svartrotspuré, pepparotsgrädde, örtolja och hackade örter

Hjort och kantareller (L)
Kryddrostad hjort med Madeirasås, kantareller, lingon och vasslebakad morot

Blåbär och tonka (N)
Ljummen mjuk mandelkaka med brynt smör, tonkaglass, rårörda blåbär och stekt choklad

 

Tisdag

Pumpa och kantarell
Kantareller med pumpahummus, stekt gemsallad, minus8 vinäger och rostade solrosfrön

Torsk och tomat (N)
Honungsstekt torsk med forellrom, gräslök, semitorkad tomat, confiterad potatis, ärtskida- och hasselnötsolja samt skummig beurre blanc

Örter och smultron (G)
Basilika- och passionssorbet med smultronbavaroise, vit chokladcréme, kolacrunch och syrlig smultrongel

 

Onsdag

Pilgrimsmussla och svartrot
Konrogrillad pilgrimsmussla med svartrotspuré, pepparotsgrädde, örtolja och hackade örter

Hjort och kantareller (L)
Kryddrostad hjort med Madeirasås, kantareller, lingon och vasslebakad morot

Blåbär och tonka (N)
Ljummen mjuk mandelkaka med brynt smör, tonkaglass, rårörda blåbär och stekt choklad

 

Torsdag

Pumpa och kantarell
Kantareller med pumpahummus, stekt gemsallad, minus8 vinäger och rostade solrosfrön

Torsk och tomat (N)
Honungsstekt torsk med forellrom, gräslök, semitorkad tomat, confiterad potatis, ärtskida- och hasselnötsolja samt skummig beurre blanc

Örter och smultron (G)
Basilika- och passionssorbet med smultronbavaroise, vit chokladcréme, kolacrunch och syrlig smultrongel

 

Fredag

Pilgrimsmussla och svartrot
Konrogrillad pilgrimsmussla med svartrotspuré, pepparotsgrädde, örtolja och hackade örter

Hjort och kantareller (L)
Kryddrostad hjort med Madeirasås, kantareller, lingon och vasslebakad morot

Blåbär och tonka (N)
Ljummen mjuk mandelkaka med brynt smör, tonkaglass, rårörda blåbär och stekt choklad

 

Lördag

Pilgrimsmussla och svartrot
Konrogrillad pilgrimsmussla med svartrotspuré, pepparotsgrädde, örtolja och hackade örter

Hjort och kantareller (L)
Kryddrostad hjort med Madeirasås, kantareller, lingon och vasslebakad morot

Blåbär och tonka (N)
Ljummen mjuk mandelkaka med brynt smör, tonkaglass, rårörda blåbär och stekt choklad

Uppleva