Här visar vi aktuell konferensmeny. Serveras måndag-lördag kväll.
Svartrot och pernod
Fattigmanssparris med lökaska, Pernod hollandaise, syradlök och knaprig palsternacka
Anka och druva
Testekt canette med druvsås, confiterad fänkål, rostad savoykål, rotselleripuré och picklad shiitake
Lingon och malt (G,L,N)
Lingon- och humlesorbet, chokladmazarin, maltflarn, varm vit choklad mousse och mascarpone creme
Rotselleri och gråärta
Grillad rotselleri med ägg- och vårlöksemulsion, friterad gråärta från Gotland, prästostkrisp med fänkålsfrö, lättpicklad selleri och örter
Sej och krabba
Sej med rostad hokkaido puré, stekt kejsarhattsvamp, smörad sås på krabba, picklad pumpa, dill- och sellerirelish
Blåbär och brynt smör (L,N)
Glass på brynt smör med rominlagda blåbär och rosmarinkaka
Svartrot och pernod
Fattigmanssparris med lökaska, Pernod hollandaise, syradlök och knaprig palsternacka
Anka och druva
Testekt canette med druvsås, confiterad fänkål, rostad savoykål, rotselleripuré och picklad shiitake
Lingon och malt (G,L,N)
Lingon- och humlesorbet, chokladmazarin, maltflarn, varm vit choklad mousse och mascarpone creme
Rotselleri och gråärta
Grillad rotselleri med ägg- och vårlöksemulsion, friterad gråärta från Gotland, prästostkrisp med fänkålsfrö, lättpicklad selleri och örter
Sej och krabba
Sej med rostad hokkaido puré, stekt kejsarhattsvamp, smörad sås på krabba, picklad pumpa, dill- och sellerirelish
Blåbär och brynt smör (L,N)
Glass på brynt smör med rominlagda blåbär och rosmarinkaka
Svartrot och pernod
Fattigmanssparris med lökaska, Pernod hollandaise, syradlök och knaprig palsternacka
Anka och druva
Testekt canette med druvsås, confiterad fänkål, rostad savoykål, rotselleripuré och picklad shiitake
Lingon och malt (G,L,N)
Lingon- och humlesorbet, chokladmazarin, maltflarn, varm vit choklad mousse och mascarpone creme
Svartrot och pernod
Fattigmanssparris med lökaska, Pernod hollandaise, syradlök och knaprig palsternacka
Anka och druva
Testekt canette med druvsås, confiterad fänkål, rostad savoykål, rotselleripuré och picklad shiitake
Lingon och malt (G,L,N)
Lingon- och humlesorbet, chokladmazarin, maltflarn, varm vit choklad mousse och mascarpone creme