Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Välkommen till Nääs Fabriker Kafé

Välkommen till vårt mysiga kafé på området! Här serverar vi dagens lunch, fina bakverk och gott kaffe. Vi erbjuder även take away. Från och med 9 januari kommer kaféet att byta lokal till Magasinet under januari-mars pga. en ombyggnation i den nuvarande lokalen Pannhuset.

Spännande saker är på gång här på vårt fina Nääs Fabriker!

Då ett nytt spännande matställe växer fram i våra lokaler kommer vårt kafé att flytta ner till lokalen Magasinet, med entré mittemot hotellet under januari till mars.

Läs mer här

DAGENS LUNCH 125:-

Välj mellan dagens varmrätter. Inkluderar salladsbuffé, bröd, smör och kaffe.
Serveras måndag-fredag 11:30 – 14:00.

ÖVRIGT SORTIMENT

Vi har även kaféets sallad, hemgjorda pajer och grillade smörgåsar på levainbröd med goda fyllningar. På sötsidan erbjuder vi en mängd olika bakverk, bakat av våra egna konditorer. Muffins, morotskaka, bakelser, rawfoodbollar och praliner är några av godsakerna du kan njuta av hos oss. Allt vårt kaffe är ekologiskt och fair trade och vi kan också rekommendera våra smoothies som är både nyttiga och goda!

På helger erbjuder vi utöver vårat vanliga sortiment, den populära sopplunchen. Välj mellan gulaschsoppa eller vegansk soppa som inkluderar salladsbuffé, bröd och smör. Serveras 11.00-15.00.

Öppettider

Måndag-söndag 10.00-17.00

kontakta oss

För take away samt övriga frågor kontakta oss via telefonnummer: 031-785 18 05

varmt välkommen!

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓