Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Äta

Vår ambitionsnivå för maten, restaurang- och kafémiljön på Nääs Fabriker är, precis som för allt annat i området, hög och präglad av omsorg om varje liten detalj. Nääs Fabriker erbjuder alternativ både för dig som vill äta eller bara ta en kaffe eller ett glas vin. Största utbudet har hotellet där vi serverar frukost, lunch, middag och på söndagarna även brunch. Nääs Fabriker Kafé, som huserar i det gamla pannhuset, serverar också mat, lättare rätter och hembakat.

Boka bord i restaurangen här

Välkommen att kontakta oss via mail: restaurang@naasfabriker.se

Hotellrestaurangen

Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalorna får miljön en speciell känsla och atmosfär.

Restaurangen har plats för 180 ätande gäster. Här serveras frukost, lunch, middag och på söndagarna även brunch.

Boka bord

För bokning av bord klicka här
För frågor ang bordsbokning vänligen kontakta oss på 031‑799 63 20 eller restaurang@naasfabriker.se

 

Frukost

Hotellfrukosten på Nääs Fabriker Hotell och Restaurang består av en stor buffé innehållande allt våra gäster kan önska sig, från hembakt bröd till sill, lax, äggröra och bacon, kallskuret och säsongens frukt, ja allt en perfekt hotellfrukost ska innehålla!
Frukosten serveras måndag-fredag kl 07.00-09.00 och lördag-söndag kl 07.00-10.30.
Vecka 44 serverar vi frukosten fram till kl 10.00 måndag-fredag.

Lunch

Serveras måndag-fredag kl 11.30-14.00 och lördag kl 12.00-15.00.
Lunchbuffé måndag-fredag med två varmrätter inklusive salladsbuffé, soppa och kaffe samt dessert, 175:-, barn 3-12 år 85:-.

Dagens lunch i kaféet serveras måndag-fredag kl 11.30-14.00. Se menyn här

Brunch

Varje söndag serverar vi vår populära svenskinspirerade brunch
Olika kalla och varma rätter samt ett gediget dessertbord står uppdukat till er.
Pris 289:-. Barnpriser 4-12 år  85:-, 0-3 år är fritt.
Boka bord till brunchen här

Nu har brunchen juluppehåll och startar åter igång den 13 januari.

A la carte

Ambitionsnivån i vårt kök är hög och vi jobbar ständigt med att förnya oss och skapa spännande matupplevelser. Vår a la carte ändras säsongsvis och följer årstiderna i val av råvaror och rätter. Så mycket som möjligt är ekologiskt och närproducerat.
Vår a la carte serveras måndag-lördag kl 17-22.

A la carte meny

Julbord

Välkommen att boka vårt omtyckta julbord. Det är ett klassiskt julbord med modern touch, med bra vegetariska alternativ och en stor del lokalproducerat.

Julbordet serveras 21 november-19 december 2018.

Läs mer om julbordet här

Nääs Fabriker Kafé

Nääs Fabriker Kafé är områdets mysiga kafé och har öppet måndag-fredag kl 10.00-18.00 och lördag-söndag kl 10.00-17.00.

Här serverar vi dagens lunch, gott kaffe, bakverk, pajer, poké bowls, soppa, smörgåsar och wraps och smoothies. Mycket av utbudet är ekologiskt och fair trade.

Läs mer om kaféet här

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

21
Nov 2018

Julbord på Nääs Fabriker

Välkommen att boka vårt omtyckta julbord. Det är ett klassiskt julbord med modern touch, med bra vegetariska alternativ och en stor del lokalproducerat.

Beställ våra goda tårtor

Nu kan du beställa våra fantastiska tårtor, bakade av vår konditor Disa. Tårtorna är av högsta kvalitet och är lika vackra att se på som de är goda att äta.

Vår konditor Disa Molin vinnare av Årets Konditor 2018

Fredag 12 oktober avgjordes finalen i Årets Konditor för 30:e gången i följd. Segrade gjorde Disa Molin, till vardags konditor hos oss på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang. ”Äntligen! Så fantastiskt roligt och ett fint kvitto. Nu ska jag njuta segerns egen sötma”, säger Disa Molin efter vinsten.

Bordsbokning restaurangen

Här kan du boka bord i restaurangen. 

Fabriksdealen

Gör en bra deal! Boka Fabriksdealen och njut av god mat och en skön natt i ett av våra rymliga rum. Våra kockar komponerar en vällagad middag med råvaror efter tillgång och säsong som avnjuts i vår mysiga restaurang. Välj mellan två-, tre- eller fyrarätters meny. Vi utgår ifrån vad våra leverantörer har för kul att erbjuda eller så gör vi en “twist” på någon rätt på den befintliga menyn. Kul för oss och bra för dig. Vi rekommenderar våra speciellt utvalda vinpaket till maten för den allra bästa upplevelsen.

Nääs Praliner

Nu säljer vi handgjorda praliner av Nääs Fabrikers konditor Disa Molin. Pralinerna är tillverkade av de bästa råvaror och enbart högkvalitativ choklad från Valrhona.

Matlagningsstudio

Välkommen in i vår fantastiska matlagningsstudio! Här kan upp till 16 personer laga mat under lättsamma former ihop med våra duktiga kockar. Kvällen avslutas genom att avnjuta de tillagade rätterna tillsammans med väl utvalda kvalitetsviner. En matkväll för alla!

Rädda vår mat med Karma – take away till minst 50% rabatt

Ladda hem Karma-appen och ät god take-away från vår restaurang och kafé till minst 50% rabatt. Perfekt till kvällens middag eller morgondagens lunchlåda!

Veckans lunch – Nääs Fabriker Kafé

Välkommen till vårt mysiga kafé! Måndag-fredag serverar vi hemlagad dagens lunch kl 11.30-14.00.

Badhuspaket dag med lunch

Välkommen att njuta av en heldag hos oss på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang. Vi har satt samman ett dagpaket som inkluderar entré till vårt Badhus, lunch eller brunch och shoppingrabatt i butikerna Bomullsfabriken, Brique och Steningekompaniet.

Välkommen till Nääs Fabriker Kafé

Välkommen till vårt mysiga kafé på området! Här serverar vi dagens lunch, fina bakverk och gott kaffe.