Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Äta

Vår ambitionsnivå för maten, restaurang- och kafémiljön på Nääs Fabriker är, precis som för allt annat i området, hög och präglad av omsorg om varje liten detalj. Nääs Fabriker erbjuder alternativ både för dig som vill äta eller bara ta en kaffe eller ett glas vin. Största utbudet har hotellet där vi serverar frukost, lunch, middag och på söndagarna även brunch. Nääs Fabriker Kafé, som huserar i det gamla Pannhuset, serverar också lunch, lättare rätter och hembakat. Hos Hugos Handel & Kök finns goda pizzor, sallader och andra smårätter.

Boka bord i restaurangen här

Välkommen att kontakta oss via mail: restaurang@naasfabriker.se

Hotellrestaurangen är kontantfri.

Hotellrestaurangen

Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalorna får miljön en speciell känsla och atmosfär.

Restaurangen har plats för 180 ätande gäster. Här serveras frukost, lunch, middag och på söndagarna även brunch.

Boka bord

För bokning av bord klicka här
För frågor ang bordsbokning vänligen kontakta oss på 031‑799 63 20 eller restaurang@naasfabriker.se

Frukost

Hotellfrukosten på Nääs Fabriker Hotell och Restaurang består av en stor buffé innehållande allt våra gäster kan önska sig, från hembakt bröd till sill, lax, äggröra och bacon, kallskuret och säsongens frukt, ja allt en perfekt hotellfrukost ska innehålla! Frukosten serveras måndag-fredag kl 06.30-09.00 och lördag-söndag kl 07.00-10.30.

Lov och helgdagar serverar vi lovfrukost kl 07.00-10.00.

 

Lunch

Vi serverar en tvårätters lunch i restaurangen inkl sallad och kaffe. Måndag-fredag kl 11.30-14.00 och lördag kl 12-15.

PRISER

Måndag-fredag: 145 kr per person
Lördag: 189 kr per person
Barnpris 3-12 år: 85 kr

Söndag 31 maj serverar vi en trerätters mors dags-lunch. Läs mer här

A la carte

Ambitionsnivån i vårt kök är hög och vi jobbar ständigt med att förnya oss och skapa spännande matupplevelser. Vår a la carte ändras säsongsvis och följer årstiderna i val av råvaror och rätter. Så mycket som möjligt är ekologiskt och närproducerat. Vår a la carte serveras måndag-lördag kl 17-22.

A la carte meny

Brunch

Varje söndag serverar vi vår populära svenskinspirerade brunch. Olika kalla och varma rätter samt vårt fantastiska dessertbord med bakverk och tårtor bakade av vår konditor Disa – vinnare av Årets Konditor 2018. Vi har olika sittningar på brunchen från kl 12.00-kl 14.45.

Pris
325:-/person.
Barnpriser 3-12 år  85:-, 0-3 år är fritt.

Boka bord till brunchen här

Brunchen tar en paus i vår och är åter i höst.

Nääs Fabriker Kafé

Nääs Fabriker Kafé är områdets mysiga kafé och har öppet måndag-fredag kl 10.00-18.00 och lördag-söndag kl 10.00-17.00.

Här serveras dagens lunch, gott kaffe, bakverk, pajer, bowls, soppa, smörgåsar och wraps och smoothies. Mycket av utbudet är ekologiskt och fair trade.

Läs mer om kaféet här

Dagens lunch

Måndag-fredag serverar vi hemlagad dagens lunch kl 11.30-14.00.
Se veckans meny här

Bakverk från Årets Konditor

Mycket av kaféets bakverk är gjorda av vår chefskonditor Disa, vinnare av Årets Konditor 2018. Välkommen in och prova hennes fantastiska bakelser, praliner och under säsong även glass.

Hugos Handel & Kök

Hugos Handel och Kök är områdets mysiga handelsbod med säsongsanpassade godsaker, skapade från grunden eller inköpta från lokala gårdar i när och fjärran. Här kan du äta, handla, njuta, dricka och dofta. Riktigt goda pizzor, sallader och toast är exempel på rätter som serveras och under vår och sommar säljs även glass från Lejonet & Björnen.

Öppettider

Onsdag-fredag 12-18
Lördag-söndag 10-16

Dagens lunch från 95:-

Här serveras dagligen ett antal rätter såsom pizza, sallader och toast. Välkommen in eller njut av lunchen på Hugos soliga uteservering.

Charkbricka

Fredagens charkbricka hittar du hos Hugo! Ät på plats eller köp med hem till helgmyset.

Uppleva