Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Välkommen till Nääs Fabriker Kafé

  • Naas Fabriker Kafe

Välkommen till vårt mysiga kafé på området! Här serverar vi dagens lunch, fina bakverk och gott kaffe.

dagens lunch 85:-

Välj mellan dagens varmrätt, soppa eller sallad.
Dagens lunch inkluderar sallad, bröd, smör och kaffe.
Serveras måndag-fredag 11.30-13.30.

Vi har även hemgjorda pajer, smörgåsar på levainbröd med fyllningar såsom Coppa & svecia eller nötpastrami & pesto och matiga wraps. På sötsidan erbjuder vi en mängd olika bakverk, till exempel surdegsbullar, nöttoppar och äppelkaka. Allt vårt kaffe är ekologiskt och fair trade och vi kan också rekommendera våra smoothies som är både nyttiga och goda!

Öppettider

Måndag-fredag 10-19
Lördag-söndag 10-17

varmt välkommen!

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.