Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Vårmarknad 6-7 maj

Välkommen till Vår på Nääs Fabriker, en helg full av inspiration till livet utomhus. Grönsaksodlingen är på gång, utemöblerna är tvättade, växthuset är öppet och vi njuter av att flytta ut. Kom och få nya idéer till din altan, balkong och trädgård och träffa inspirerande kreatörer och utställare som finns på plats under helgen. Butikerna är fyllda med nyheter för sommarsäsongen och foodtrucks och pop up-serveringar bjuder på härliga smaker. Boka in 6-7 maj redan nu, hoppas vi ses!

Just nu söker vi utställare inom:

UTOMHUSKÖKET
Matberedning och tillagning, utekök, grillar, grönsaksodling, ätbara plantor m.m.

FLYTTA UT VARDAGSRUMMET
Trädgårdsmöbler, blommor, plantor, krukor, trädgårdsprydnader, hängmattor, trädgårdsredskap m.m.

UTELEK FÖR BARN
Uteleksaker, trädgårdsredskap för barn, tält, utemöbler för barn m.m.

DIY/UTOMHUSPROJEKT
Workshops inom trädgård, blomsterarrangemang och odling m.m.

Intresseanmälan vårmarknad Nääs Fabriker 6-7 maj

Fält med * är obligatoriska.

Våra utställarplatser kommer vara utomhus i stabila tält som har både tak och väggar, i ladan samt begränsat antal plaster i Gallerian. Bord ingår.

AVGIFTER

UTSTÄLLARAVGIFT

Plats inkl 1 bord 180x80 cm
1 50
0:- exkl moms
Serviceavgift inklusive hyra av bord, nattbevakning samt sophantering.

Plats inkl 2 bord 180x80 cm
1 700:- exkl moms

Serviceavgift inklusive hyra av bord, nattbevakning samt sophantering.

UPPSTÄLLNING FOODTRUCK 1 000:- exkl moms
Serviceavgift inklusive el, nattbevakning samt sophantering.

Detta är ett "anti-spam"-fält.

Food trucks

Nääs Fabrikers Fikatruck med flera.
Välkommen att skicka intresseanmälan ovan.

Bröd & Malt

Bröd & Malt Tap Room Bar håller öppet. Det kommer också finnas massor av bakverk till försäljning i tältet utanför. Välkommen!

 

 

Parkeringsplatser

Under vårmarknaden erbjuder vi GRATIS PARKERING i mer än 3 timmar, hela helgen. Det kommer snabbt att bli fullt på vår egen parkering och erbjuder också Tollereds IF stora grusplan som parkeringsplats. Följ skyltning upp genom Tollered för att komma dit.

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓