Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Sportlov på Nääs Fabriker

Ta med familjen och besök oss under sportlovet. På området finns några aktiviteter för barnen, vi kan också tipsa om flera aktiviteter i vårt närområde. Välkommen till vår härliga bruksmiljö i vinterskrud!

SPORTLOVSDEALEN

Ta med familjen och njut av en härlig hotellvistelse hos oss under Sportlovsveckorna 7, 8 och 9 då sänker vi våra priser och ger 20% rabatt på övernattning och frukost samt inkluderar entré till vårt härliga Badhus med bastu och utomhuspooler.

SPORTLOVSDEALEN INKLUDERAR

• Övernattning i ett av våra fina rum
• Frukostbuffé
• Tillgång till gym ute och inne
• Entré till Badhuset – under hela veckan är barn välkomna in i Badhuset alla dagar 07.00-16.00

LÄS MER OCH BOKA

NÄÄS FABRIKER KAFÉ

Välkommen till vårt mysiga kafé på området! Här serverar vi dagens lunch, fina bakverk och gott kaffe. Vi erbjuder även take away. På helger serveras även sopplunch kl 11-15. Missa inte vårt goda vinterfika som t ex semlor och mackor från Bröd&Malt, våfflor med goda tillbehör och varm choklad!

Teamfabriken

Välkommen till Teamfabriken på Nääs Fabriker! Letar ni efter en kul aktivitet att göra med familjen? Anläggningen består av egenhändigt gjorda uppdrag där varje enskilt uppdrag består av ett rum, en miljö, uppbyggd med teknik och rekvisita. Rekommenderad ålder för barn från 12 år och äldre. Läs mer och boka aktivitet på teamfabriken.se

Aktivitetsrum Bomull 1 vecka 7

Under sportlovet vecka 7 har vi ett extra aktivitetsrum för barn i alla åldrar. Mer information kommer.

Aktiviteter för hotellgäster

Till dig som hotellgäst erbjuder vi flera roliga aktiviteter för hela familjen inomhus! Det finns bland annat shuffleboard på golv och bord, pingisbord och flipperspel. Kontakta vår personal i hotellreceptionen när ni bor hos oss så hjälper vi er.

Gör en fröbomb i Vårateljén - 16 februari kl 16.00-18.00

Kom och låt barnen göra varsin fröbomb torsdag den 16 februari mellan kl 16-18 inne i Vårateljén här på Nääs Fabriker under sportlovet! En fröbomb är en boll av jord och lera som fylls med fröer, ett enkelt och kul sätt att bidra till den biologiska mångfalden. En fröbomb kan kastas i den egna trädgården eller i en rabatt vid skolan. Denna workshop kan göras tillsammans med barn, perfekt under sportlovet.
Pris 25:- /person. Tid ca 15 min.
Välkommen!

Massage hos Pure Studio

Pure Studio i Mellersta Fabriken, plan 3, erbjuder nu även Barnmassage för barn 8-12 år. Det går även bra att boka Duo massage  t.ex. mor och dotter.
Läs mer och boka här

Sportlovsbio i Tollereds biograf

Med sina totalt 24 platser kan Tollereds Biograf titulera sig som Sveriges minsta biograf.  Under sportlovet visas flera filmer, läs mer och köp biljett här

Bakdag med Hilma & Evert i Öfvre Fabriken

Aktiviteten vänder sig till alla skollediga barn från åk 1 och uppåt. I varje grupp är vi max 6 personer plus lärare och alla bakar sina egna kakor och bakverk som man sedan får ta med sig hem. Förkläde finns på plats men vi ser gärna att deltagarna ändå inte allt för tjusiga kläder då det ibland kan bli kladdigt och söligt även när ett förkläde används. Även bekväma skor kan vara bra då vi står och går mkt under dagen. Först till kvarn – totalt 24 platser fördelade på 4 tillfällen onsdag den 15/2 och torsdag den 16/2. Välj mellan förmiddag 9.30-12.30 eller em 13.30-16.30. Pris 300 kr/bagare som betalas via Swish i samband med bakstart. För frågor eller anmälan, maila linda@hilmaochevert.se eller ring/skicka sms till 0708791219. I anmälan ser vi gärna att vi får reda på bagarens namn, ålder, ev. allergier eller annan info som kan vara bra för oss att veta! Välkommen till en skojig bakdag med Hilma och Evert!

SPORTLOVSTEATER MED PETTSON & FINDUS (Lerum)

Barnteater ger barnen en annan sorts upplevelse. Nu kan ni se Pettson & Findus PANNKAKSTÅRTAN på Dergårdsteatern i Lerum centrum.
Lämplig ålder för Pettson & Findus är 4-10 år. Självklart passar åldersrekommendationen olika för olika barn. Spellängd är cirka 45 minuter (ingen paus).

Köp biljetter här

Klättring hos Grepp i Lerum

Grepp är ett klättergym på 2780m2 och ligger i Lerum mittemellan Göteborg och Alingsås. Även om man aldrig klättrat innan så kan man bara komma till Grepp och klättra, här finns klättring i alla nivåer från helt nybörjare till elit.

Läs mer här

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓