Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Sportlov på Nääs Fabriker

Ta med familjen och besök oss under sportlovet. På området finns några aktiviteter för barnen, vi kan också tipsa om flera aktiviteter i vårt närområde. Välkommen till vår härliga bruksmiljö i vinterskrud!

SPORTLOVSDEALEN

Ta med familjen och njut av en härlig hotellvistelse hos oss under Sportlovsveckorna 7, 8 och 9 då sänker vi våra priser och ger 20% rabatt på övernattning och frukost samt inkluderar entré till vårt härliga Badhus med bastu och utomhuspooler.

SPORTLOVSDEALEN INKLUDERAR

• Övernattning i ett av våra fina rum
• Frukostbuffé
• Tillgång till gym ute och inne
• Entré till Badhuset – under hela veckan är barn välkomna in i Badhuset alla dagar 07.00-16.00

LÄS MER OCH BOKA

Aktiviteter i hotellet

Till dig som hotellgäst erbjuder vi flera roliga aktiviteter för hela familjen inomhus! Det finns bland annat shuffleboard på golv och bord, pingisbord och flipperspel. Kontakta vår personal i hotellreceptionen när ni bor hos oss så hjälper vi er.

SE ALLA AKTIVITETER

FIKA I KAFÉET

Välkommen till vårt mysiga kafé på området! Här serverar vi dagens lunch, fina bakverk och gott kaffe. Vi erbjuder även take away. På helger serveras även sopplunch kl 11-15. Missa inte vårt goda vinterfika som t ex semlor och mackor från Bröd&Malt, våfflor med goda tillbehör och varm choklad!

LÄS MER OM KAFÉET

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓