Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Sommar på Nääs Fabriker

Åk på sommarutflykt till oss på Nääs Fabriker! Här har vi aktiviteter för alla åldrar, både vuxna och barn. Under sommaren har vi extra roliga aktiviteter, event och erbjudanden för hela familjen på området och serverar ett somrigt utbud i restaurangen och kaféet. Njut av vår egen glass från våra konditorer, köp läskande drycker från vår food truck och prova på roliga aktiviteter på sjön som SUP, trampbåt och wakeboard!

Live sessions på Bröd & Malt 9,16 och 30 juli

Under sommaren har vi under utvalda helger lite extra händelser på området. Under tre sommarkvällar gästas Bröd & Malt av toner från några riktigt duktiga musiker. Vi välkomnar alla som vill hänga med oss, äta och dricka gott i en fin musikalisk inramning.

Läs mer om spelningarna här

Kallbadsevent i samarbete med Embrace the cold 10, 17 juli och 7 augusti

Boka in dig på kallbadsevent på Nääs Fabriker som vi nu lanserar i samarbete med Embrace the cold. Du kommer få med dig både kunskap och en upplevelse fulladdad med energi.

Läs mer här

Blodmobilen 28-29 juli

Nääs Fabriker blir i år en sommarhållplats för blodmobilen. I sjukvården behövs i snitt en blodpåse i minuten och det gäller även under semestertider. För att öka tillgängligheten för blodgivning under sommarveckorna besöker blodmobilen tillfälliga hållplatser i och runt Göteborg, den 28 och 29 juli kommer den till Nääs Fabriker.
Tid:
Torsdag 28 juli, 11.00 – 18.00 och fredag 29 juli, 09.00 – 13.30.
Läs mer

Aktiviteter på sjön

Med sjön Sävelången alldeles intill hotellet erbjuder vi uthyrning av diverse båtar, SUP:ar, trampbåt och kajaker. Vi har även båtturer som utgår från oss utvalda helger.

Hop on hop off Säfvelången II 

Säfvelången II upprepar sin populära hop-on hop-off-tur! Vi är vi ett av stoppen tillsammans med Floda och Nääs Slott. Välkommen ombord!

Läs mer om datum, tider och priser här

Kanot

För den som vill ta sig lite längre ut på sjön finns möjligheten att hyra kanot genom vår granne Sjölyckan. På Nääs Fabriker har vi även kajaker för uthyrning. Vi kan verkligen rekommendera en tur på sjön på detta sätt, det är en väldigt härlig känsla och fint sätt att se den vackra miljön runt hotellet.

SUP, kajak, trampbåt & roddbåt

Ta en tur i en av våra trampbåtar, kajaker, roddbåtar eller prova på SUP (stand up paddle boarding) hos oss i sommar! Det är roligt att utöva, socialt och bra träning för hela kroppen. Uthyrning sker via vår orange food truck nere vid sjön. SUP, kajak och trampbåt: 200 kr/h. Roddbåt 300kr/h och båt med motor 400kr/h. Kan ej förbokas.

Bad

Sjön ligger precis utanför hotellet och det är bara att hoppa i direkt från bryggan. Vi vill också tipsa om möjligheten att göra en liten utflykt till badplatsen vid Torskabotten uppe i Tollered.

Härlig sommarshopping

Att handla på Nääs Fabriker lovar vi är något alldeles speciellt. Här hittar du bland annat mode, inredning, barnprodukter, smycken och delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans.
Under sommaren har vi lite nya pop up-butiker här på området samt våra ordinarie butiker som erbjuder en mysig shoppingstund. Låt dig inspireras, här finns något för alla smaker.

Bageri Bröd & Malt

Välkomna till vårt trevliga Bröd & Malt. Vårt bageri kommer att vara öppet mån-fre kl 07.00-18.00 och lör-sön kl 08.00-17.00. Kom förbi och handla gott, näringsrikt surdegsbröd eller oemotståndliga bullar till fikat!

Tap Room Bröd & Malt

Njut av en kall i solen vid vårt bryggeri Bröd & Malt. Under sommarperioden 27 juni-14 augusti öppnar vi upp vårt Tap room onsdag-torsdag kl 12.00-20.00, fredag-lördag kl 12.00-20.00. På fredagar och lördagar kommer vi även tända grillen, då kan du köpa en somrig måltid tillsammans med vår egen öl.

Nääs Fabriker Kafé

Vårt kafé är öppet dagligen. Här serverar vi dagens lunch, somrig fika, matiga smörgåsar, soppa, pajer, gott kaffe, smoothies, hembakat och vår egentillverkade glass.

Quiz i vår app

Ta en runda med barnen och gå vårt quiz på området via appen Nääs Fabriker. Läs mer här

Cykeltur

Som boende hotellgäst kan du låna våra cyklar helt kostnadsfritt och upptäcka omgivningarna runt Nääs Fabriker. Vi tipsar gärna om trevliga rundor!

Aktiviteter

Vår utemiljö bjuder in till olika aktiviteter, läs mer om alla här

Utflyktstips

Här har vi sammanställt olika utflyktstips i vårt närområde, läs mer

Nääs Fabriker hotell & restaurang

Under sommarperioden har vi ett somrigt utbud på hotellet och i restaurangen med härliga hotellpaket, BBQ-buffé och mycket mer! Handla vår egen glass, läskande drycker och snacks från vår egen food truck som står parkerad mellan Båthusen hela sommaren.

Härliga hotellpaket i sommar

Kika gärna på våra olika hotellpaket som vi erbjuder i sommar. Här finns olika alternativ så som Hemester longstay, BBQ-dealen och Högsommarklippet.

Öppettider

Frukost Serveras i restaurangen alla dagar 07.00-10.30.

In- & utcheckning Under sommarperioden är incheckning kl 15.00 och utcheckning kl 11.00 varje dag.

Somrigt utbud i restaurangen

BBQ-middag
I sommar serverar vi vår populära BBQ-buffé. Våra kockar står på terrassen och grillar. Vi dukar upp vid köksluckan med både kalla och varma tillbehör, bröd, smör samt sallad. Givetvis väntar även något sött som dessert. Buffén serveras dagligen kl 18.00-21.00, sista sittningstiden är kl 20.30. Pris: 349:- för vuxen, 125:- för barn 3-16 år.

Sommarmeny
Under sommaren serverar vi en fast sommarmeny dagligen mellan kl 12.00-15.00 och kl 17.00-22.00. Vi har även en barnmeny.

Food truck

Hela sommaren har vi vår härliga orange food truck öppen kl 10.00-18.00. Här kan du köpa läskande drycker och snacks precis intill sjön Sävelången.

Uppleva