Åk på sommarutflykt till oss på Nääs Fabriker! Här har vi aktiviteter för alla åldrar, både vuxna och barn. Under sommaren har vi extra roliga aktiviteter, event och erbjudanden för hela familjen på området och serverar ett somrigt utbud i restaurangen och kaféet. Njut av vår egen glass från våra konditorer, köp läskande drycker från vår food truck och prova på roliga aktiviteter på sjön som SUP, kajak, kanot, elbåt och trampbåt!

Sommarquiz i vår app

Gå vårt roliga sommarquiz med 10 kluriga frågor på området. Efter avslutad quizrunda är du välkommen att hämta en gåva i hotellreceptionen. Du kan enkelt ladda ner vår app Nääs Fabriker där appar finns.

Hop on hop off Säfvelången II

Säfvelången II upprepar sin populära hop-on hop-off-tur. Vi är vi ett av stoppen tillsammans med Floda och Nääs Slott. Välkommen ombord!

Aktiviteter på sjön

Kanot

För den som vill ta sig lite längre ut på sjön finns möjligheten att hyra kanot genom vår granne Sjölyckan. På Nääs Fabriker har vi även kajaker för uthyrning. Vi kan verkligen rekommendera en tur på sjön på detta sätt, det är en väldigt härlig känsla och fint sätt att se den vackra miljön runt hotellet.

SUP, kajak, trampbåt & roddbåt

Ta en tur i en av våra trampbåtar, kajaker, roddbåtar eller prova på SUP (stand up paddle boarding) hos oss i sommar! Det är roligt att utöva, socialt och bra träning för hela kroppen. Uthyrning sker via vår orange food truck nere vid sjön. SUP, kajak och trampbåt: 200 kr/h. Roddbåt 300kr/h och båt med motor 400kr/h. Kan ej förbokas.

Bad

Sjön ligger precis utanför hotellet och det är bara att hoppa i direkt från bryggan. Vi vill också tipsa om möjligheten att göra en liten utflykt till badplatsen vid Torskabotten uppe i Tollered.

aktiviteter för hotellgäster

 
Här på Nääs Fabriker finns ett brett utbud av olika aktiviteter för dig som besöker oss. När du bor på hotellet kan du spela shuffleboard, pingis, låna olika spel inomhus och utomhus, gå quiz i vår egen app och mycket mer.

Härlig sommarshopping

Att handla på Nääs Fabriker lovar vi är något alldeles speciellt. Här hittar du bland annat mode, inredning, barnprodukter, smycken och delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans.

Under sommaren har vi lite nya pop up-butiker här på området samt våra ordinarie butiker som erbjuder en mysig shoppingstund. Låt dig inspireras, här finns något för alla smaker.

Mat & dryck

Bröd & Malt

Välkomna till vårt trevliga Bröd & Malt. Kom förbi och handla gott, näringsrikt surdegsbröd eller oemotståndliga bullar till fikat!

Fredag-lördag under veckorna 26-32 öppnar vi upp vårt bryggeri, Tap Room bar där du kan njuta av en kall hantverksöl på uteserveringen.

Pannhuset Krog

pannhuset kafé & krog

Välkommen till Nääs Fabrikers mysiga kafé och krog! Med historien som grund och den svenska myllan som bas lagar vi mat som känns genuin och med elden som krydda.

Här serverar vi fika, dagens lunch och middag med god dryck.