2018-03-28 08:17

SANDENG GÄSTSPELAR SOM POP UP PÅ NÄÄS FABRIKER

Under våren gästar Sandeng oss på Nääs Fabriker! Till och med maj hittar ni dem och deras fina Art Posters i en av våra butikslokaler.

Sandeng vill göra det enkelt och inspirerande att köpa högkvalitativ fotokonst till dina väggar. De har en föränderlig och nyfiken webshop för fotografi där allt är till salu, i alla prisklasser. Nu under våren gästspelar de hos oss på Nääs Fabriker för att visa delar av sin kollektion Art Posters med motiv från både svenska och utländska fotografer. ”Låt väggarna tala!”

Läs mer om Sandeng här

Om Nääs Fabriker

Historien om Nääs tar sin början när handelsmannen Peter Wilhelm Bergh slår sig ner på Nääs slott för att njuta av livet, men han ledsnar på ledigheten och startar ett bomullsspinneri. Nääs Fabriker står klart 1833. Spinnerimaskinerna tuggar på år efter år, men när textilkrisen slår till på sjuttiotalet tystnar maskinerna. Med tiden vaknar byggnaderna till liv och Nääs Fabriker förvandlas till ett av landets mest omtyckta utflyktsmål. I en varsamt renoverad bruksmiljö samsas idag hotell, restaurang, kafé, butiker, en konferensanläggning och ett coworking-koncept. Välkommen till lugnet eller pulsen, alldeles vid kanten av sjön Sävelången.