2018-01-18 08:12

REPRIS FRÅN FÖRRA ÅRETS SUCCÉ – NÄÄS FABRIKER BJUDER IN TILL DROP-IN-VIGSEL PÅ ALLA HJÄRTANS DAG

Den 14 februari är det åter dags för att säga ja till varandra på Nääs Fabriker. Båthuset med sjön Sävelången som närmaste granne förvandlas under Alla hjärtans dag till en vigselplats dit alla kärlekstörstande par är välkomna.

Den 14 februari är det åter dags för att säga ja till varandra på Nääs Fabriker. Båthuset med sjön Sävelången som närmaste granne förvandlas under Alla hjärtans dag till en vigselplats dit alla kärlekstörstande par är välkomna. Under förra året så giſte sig över 60 par under drop-in-vigsel på Nääs Fabriker – nu upprepas framgången. Alla hjärtans dag står först på tur och däreſter stundande midsommaraſton har drop-in-vigsel på schemat.

— Det är fantastiskt roligt att arrangemanget har blivit så omtyckt och uppmärksammat. Miljön på Nääs Fabriker är verkligen unik i sitt slag med en historia från 1800-talet och vackra, natursköna omgivningar. Detta tror jag är en klart bidragande faktor som gör det lite extra speciellt att giſta sig här. Att du sedan bara kan slå dig ned vid ett dukat bord i restaurangen och däreſter checka in i någon av våra bröllopssviter gör det dessutom lätt att helt enkelt göra slag i saken, säger Kristina Christoffersson, Hotelldirektör på Nääs Fabriker.

En plats för nöje, restaurangbesök, jobb, shopping, bad, relax, träning – och bröllop

Med en verksamhet belägen i en vacker, anrik fabriksmiljö alldeles intill sjön Sävelången har Nääs Fabriker länge lockat såväl internationella som svenska resenärer till bruksorten Tollered, mellan Göteborg och Alingsås. Under året som gått så har området genomgått ett gediget utvecklingsarbete som resulterat i 24 nya hotellrum, co-working-koncept, utökad konferenskapacitet, badhus, gym samt flertalet nya butiker. Allt med den gemensamma nämnaren ”att skapa Sveriges mest uppskattade mötesplats”.

— Vår ambition är att skapa en levande och attraktiv mötesplats, vare sig det handlar om business eller pleasure. Här kan du arbeta, sova, äta, koppla av, träna, shoppa – ja till och med giſta dig, avslutar Kristina.

Drop-in-vigsel – 14/2-2018

Båthuset står öppet mellan 12–16 med vigselförrättare på plats. Inga förbokningar krävs. Se: naasfabriker.se/2014/12/05/brollop/

Om Nääs Fabriker

Historien om Nääs tar sin början när handelsmannen Peter Wilhelm Bergh slår sig ner på Nääs slott för att njuta av livet, men han ledsnar på ledigheten och startar ett bomullsspinneri. Nääs Fabriker står klart 1833. Spinnerimaskinerna tuggar på år efter år, men när textilkrisen slår till på sjuttiotalet tystnar maskinerna. Med tiden vaknar byggnaderna till liv och Nääs Fabriker förvandlas till ett av landets mest omtyckta utflyktsmål. I en varsamt renoverad bruksmiljö samsas idag hotell, restaurang, kafé, butiker, en konferensanläggning och ett coworking-koncept. Välkommen till lugnet eller pulsen, alldeles vid kanten av sjön Sävelången.