2020-04-24 08:03

KRISTINA CHRISTOFFERSON TILLTRÄDER SOM NY VD FÖR NÄÄS FABRIKER

Nuvarande Hotelldirektör Kristina Christofferson efterträder i maj månad VD Linda Pettersson som lämnar Nääs Fabriker efter 8 år för VD-posten på systerbolaget Ernst Rosén Fastigheter AB. Båda tillträder sina nya poster den 18 maj.

Kristina Christofferson har arbetat som Hotelldirektör på Nääs Fabriker sedan 2013. Under åren har området utvecklats och växt med både Badhus, 24 nya hotellrum, fler butiker, coworking-koncept och erhållit utmärkelser som Årets Nytänkare samt belönats med guld i ”Loved by Guests Award”. När hon den 18 maj tar över VD-rollen så är det med både ödmjukhet, entusiasm och en tilltro på framtiden.

– Det var med stor glädje som jag tackade ja till tjänsten och det blir en ära att få ta över stafettpinnen efter Linda Pettersson. Vi har ett fantastiskt team på plats och jag ser nu fram emot att tillsammans med dem få fortsätta utveckla Nääs Fabriker in i framtiden och fortsätta vår dagliga resa mot vårt mål i att bli Sveriges mest uppskattade utflyktsmål, säger Kristina Christofferson.

Fastighetsbolaget Ernst Rosén förvärvade Nääs Fabriker år 1990 och har sedan dess med omtanke och respekt för områdets kulturarv utvecklat verksamhet och miljö i harmoni med såväl historia som framtid. Övriga bolag i Ernst Rosén-koncernen är Vallda Golf & Country Club, Flodéns, Aranäs Fastigheter, Ernst Rosén Fastigheter samt Örgryte Bostads.

För mer information, bilder eller intervjuer kontakta presskontakt:

Jessica Karlsson, e-mail: jessica@prproduction.se, mobil: 070 352 41 20

Om Nääs Fabriker

Historien om Nääs tar sin början när handelsmannen Peter Wilhelm Bergh slår sig ner på Nääs slott för att njuta av livet, men han ledsnar på ledigheten och startar ett bomullsspinneri. Nääs Fabriker står klart 1833. Spinnerimaskinerna tuggar på år efter år, men när textilkrisen slår till på sjuttiotalet tystnar maskinerna. Med tiden vaknar byggnaderna till liv och Nääs Fabriker förvandlas till ett av landets mest omtyckta utflyktsmål. I en varsamt renoverad bruksmiljö samsas idag hotell, restaurang, kafé, butiker, en konferensanläggning och ett coworking-koncept. Välkommen till lugnet eller pulsen, alldeles vid kanten av sjön Sävelången.