2021-01-21 07:59

ÅTER DAGS FÖR BRÖLLOPSYRA PÅ NÄÄS FABRIKER

Lars Wallin och Johanna Kajson är två av gästerna när minimässan Bröllopsfabriken intar Nääs Fabriker den 1 februari. Och på Alla hjärtans dag bjuder området upp till sedvanlig drop-in-vigsel för sjätte året.

Lördagen den 1 februari arrangeras för andra året i rad Bröllopsfabriken på Nääs Fabriker. En personlig minimässa fylld utav bröllopsinspiration med inslag som brudvisning, tårtprovning och jazzig livemusik. På plats finns även gäster som smyckesdesignern Lars Wallin och ”Sveriges bröllopskoordinator” Johanna Kajson. Den traditionsenliga drop-in-vigseln på Alla hjärtans dag, som sedan starten vigt över 350 par, följer sedan den 14 februari.

Lördagen den 1 februari bjuds det alltså in till stor inspirationsdag i bröllopets tecken på Nääs Fabriker strax utanför Göteborg. På programmet står alltifrån föreläsning med Johanna Kajson som bjuder på sina bästa do´s and dont´s, smyckestrender med Lars Wallin och festliga bröllopstårtor signerade Disa Molin, chefskonditor på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang och förra årets vinnare av Årets Konditor.

– Bröllopsfabriken blev förra året en stor succé och vi ser nu fram emot att öppna upp dörrarna till årets upplaga. Vare sig man föredrar ett litet eller stort bröllop så är bröllopsfester något alldeles speciellt. Här får man möjlighet att både inspireras och ta del av tips från olika experter. Går man inte i bröllopstankar innan så är chansen stor att man gör det efter ett besök – och dessutom så är det ju skottår i år, säger Jessica Bengtsson, marknadsansvarig på Nääs Fabriker.

Komplett program för bröllopsfabriken finns här

Drop in-vigsel 14 februari

För sjätte året i rad erbjuder Nääs Fabriker drop-in-vigsel på Alla hjärtans dag. Båthuset precis intill sjön Sävelången står då öppet mellan kl 12-16 med vigselförrättare på plats. Inga förbokningar krävs.

För mer information, bilder eller intervjuer kontakta presskontakt Jessica Karlsson

e-mail: jessica@prproduction.se mobil: 070 352 41 20

Om Nääs Fabriker

Historien om Nääs tar sin början när handelsmannen Peter Wilhelm Bergh slår sig ner på Nääs slott för att njuta av livet, men han ledsnar på ledigheten och startar ett bomullsspinneri. Nääs Fabriker står klart 1833. Spinnerimaskinerna tuggar på år efter år, men när textilkrisen slår till på sjuttiotalet tystnar maskinerna. Med tiden vaknar byggnaderna till liv och Nääs Fabriker förvandlas till ett av landets mest omtyckta utflyktsmål. I en varsamt renoverad bruksmiljö samsas idag hotell, restaurang, kafé, butiker, en konferensanläggning och ett coworking-koncept. Välkommen till lugnet eller pulsen, alldeles vid kanten av sjön Sävelången.