Låt oss tipsa er om vår destination och trevliga utflyktsmål under påsklovet! Välj mellan två olika hotellpaket, Påskpaketet eller Påsklovsdealen att boka för en härlig minisemester under denna högtid. För barnen kommer det att finnas aktiviteter under veckan.  Passa på att boka en härlig behandling, besöka Pannhuset Kafé & Krog, butiker och bageri och bryggeri Bröd & Malt. Välkommen att fira påsken på Nääs Fabriker!

påskpyssel & aktiviteter i magasinet

Under påsklovet har vi flera aktiviteter hos oss för boende hotellgäster. I vårt aktivitetsrum Magasinet kan barnen pyssla i pysselverkstaden, kasta corn hole, spela tv-spel och pingis.
Öppet kl 10.00-17.00 obemannat 25/3-28/3 samt 1-7/4)
Under påskhelgen har vi bemannat vårt aktivitetsrum skärtorsdag-påskdagen mellan kl 10.00-17.00.

 

påskbakelse & fika i pannhuset kafé

Njut av en mysig och god påskfika i Pannhuset Kafé.  I år har våra konditorer tagit fram en söt påskbakelse som finns att förbeställa till påskhelgen eller köpa på plats under påsken.

Denna bakelse är gjord på mazarinbotten med kardemumma, rabarberkompott, mandelkaramell, hallonchantilly, yoghurtmousse och täckt med vit chokladglaze.
Pris: 60:-
Välkommen att förbeställa till konditoriet@naasfabriker.se

påskquiz

Välkommen att gå vårt kluriga Påskquiz via vår egen app Nääs Fabriker! Efter genomförd quizrunda får alla barn hämta en gåva i hotellreceptionen.

Ladda ner appen Nääs Fabriker på App Store eller Google Play.

brunch i fabriksköket

Till helgen dukar upp till en magisk svenskinspirerad brunch med allt gott du kan tänka dig. Här väntar varma och kalla rätter samt vår generösa tårtbuffé med tårtor bakade av våra konditorer.
Pris 399:-/vuxen 125:- /barn (4-12 år).

Premiär bikupan-vår nya lekplats

Intill sjön Sävelångens strandkant och de egna bikuporna har vi nu byggt våra nya, fantasifulla naturlekplats samt nya sittytor. Lekplatsen Bikupan är utformad för att inspirera till rörelse och oändliga stunder av lek. Med naturen som förebild och bina som granne kan barnen känna sig lika fria och flitiga som bin. Denna nya naturlekplatsen är inte bara en plats för skoj och spel utan också en miljö där barn genom lek kan utforska, lära och växa.

aktiviteter

Här på Nääs Fabriker finns ett brett utbud av olika aktiviteter för dig som besöker oss. Några av dessa är bl.a. att gå historisk vandring via vår app. Gå gärna någon av våra promenadslingor eller boka en härlig behandling hos våra aktörer som finns på området.

påskpaketet

Följande ingår i Påskpaketet:
-Övernattning i del i dubbelrum
-Trerätters påskinspirerad meny för vuxna (ingår ej för barn 0-12 år). Barnens middag beställs och betalas på plats. För barn upp till 12 år erbjuds en barnbuffé som kostar 125 kr per person
-Tillgång till gym
-Frukostbuffé

påsklovsdealen

Följande ingår i Påsklovsdealen:
– Övernattning i ett av våra fina rum
– Frukostbuffé
– Tillgång till gym inomhus
– Entré till Badhuset – Under vecka 15 är barn välkomna in i Badhuset alla dagar 07.00-16.00

unik shopping

Shopping på Nääs Fabriker är nåt speciellt. Här hittar du bland annat urval inom mode, inredning, keramik, presentartiklar, ull, trädgård, blommor och delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans.