Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Påsk på Nääs Fabriker

Låt oss tipsa er om vårt trevliga utflyktsmål under påsklovet! För barnen kommer det att finnas aktiviteter under veckan. Passa på att besöka vårt mysiga kafé och våra butiker som erbjuder härlig vårshopping med allt ifrån mode, inredning, delikatesser och presentartiklar. Vi serverar påsklunch 7 och 10 april samt påskinspirerad brunch 8-9 april i restaurang Fabriksköket. Välkommen att fira påsken på Nääs Fabriker!

Påskpaket

Upplev påsken på Nääs Fabriker! Vi erbjuder ett härligt paket med trerätters påskmiddag, övernattning i ett av våra fina rum och frukost.

Läs mer och boka här

Påsklunch Långfredag och Annandag påsk

Välkommen att boka bord för en trevlig påsklunch här på Nääs Fabriker! Den 7 och 10 april serverar vi vår populära påsklunchbuffé i vår restaurang Fabriksköket. Boka bord
Tid: kl 11.30–14.00
Pris 189:- /vuxen, 85:- /barn (4-12 år). Salladsbuffé med bröd samt kaffe och dessert ingår.

 

 

Påskinspirerad brunch Påskafton och Påskdagen

Välkommen att boka bord för en trevlig påskbrunch här på Nääs Fabriker! Den 8-9 april dukar vi upp en gedigen påskbuffé i vår restaurang. Boka bord
Pris:
325:-/person.
Barnpriser 4-12 år  85:-, 0-3 år är fritt.

 

 

Påsklovsdealen

Ta med familjen och njut av en härlig hotellvistelse hos oss under vecka 15. Då sänker vi våra priser och ger 20% rabatt på övernattning och frukost samt inkluderar entré till vårt härliga Badhus med bastu och utomhuspooler.

Läs mer och boka här

Ansiktsmålning & ballongvikning

Lördag den 15 april gästar Kristinas Art oss och här kan alla barn får en fin ansiktsmålning eller vikt ballong i butiksgallerian mellan kl 11-15.

Påskshopping i butikerna

Att handla på Nääs Fabriker lovar vi är något alldeles speciellt. Här hittar du bland annat mode, inredning, presentartiklar, smycken och delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans.

Se alla butiker och öppettider här

 

Påskbakelse signerad Disa Molin

Inför påsken kan du förbeställa söta påskkyckling-bakelser och bjuda på i påsk! bakelsen är gjord på en browniebotten med hallonkompott och en chokladbavaroise glaserad med chokladglaze. Den är fri från gluten.

Innehåll: grädde, choklad, socker, ägg, smör, mjölk, mjölkchoklad, hallon, maizena, gelatin, pektin, mandel (marsipan)

Pris 60:-

Välkommen med din beställning senast Skärtorsdag och ange vilken dag du vill hämta bakelserna, via mail: disa.molin@naasfabriker.se eller ring via tfn 031-799 63 24.
Obs! Bakelserna hämtas upp i receptionen och betalning sker på plats vid upphämtning.

Skönhet & hälsa

På området finns ett brett utbud för dig som vill unna dig själv något alldeles extra under din vistelse. Vi har en fin frisörsalong som heter Salong Nyans, vi rekommenderar dig att boka i god tid hos dem då de är populära i området.

Massage & osteopati

I Mellersta Fabriken på plan 3 finner ni Pure Studio och Wolfgang osteopati som erbjuder behandlingar och  massage.

Aktiviteter på hotellet och området

Vad finns att göra under din vistelse hos oss på Nääs Fabriker? Vi kan bara säga – massor! På området och i närområdet finns ett brett utbud av olika aktiviteter och utflyktsmål för alla.

Läs mer här

Tips om aktiviteter i närområdet

I närområdet och i Lerums kommun finns massor att göra och upptäcka. Läs gärna mer här vad som finns att se och göra

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓