Vår målsättning är att skapa en öppen och aktiv plats för alla som besöker oss. Vi utvecklas ständigt och har ett ansvar att vårda vårt historiska arv. Det innebär att vi alltid har pågående projekt på gång. Här är några av de pågående projekt som är nyligen är klara eller på gång just nu.

Naturlekplats Bikupan

Ny naturlekplats

Vår uppskattade naturlekplats på området var i behov av reparationer och istället för att renovera beslutade vi att bygga en helt ny lekplats. En plats för mer lek och rörelse för barnen på samma fina plats vid sjön. Naturlekplatsen Bikupan har fått sitt namn från sina närmsta grannar bina som bor i vår biodling bredvid. Varmt välkomna!

UTÖKAD parkering

Antalet besökare ökar i jämn takt och det är vi så tacksamma för. Det har lett till att vi sedan en tid tillbaka haft utmaningar med för få parkeringsplatser. Nu har vi öppnat 70 nya parkeringsplatser.

Nytt kök

VI BYGGER NYTT KÖK

På Nääs Fabriker vill vi alltid hålla en hög kvalitet när det kommer till den mat vi serverar. Fabriksköket har med åren genomgått en mängd olika förändringar, såsom fler gäster, nya koncept och längre öppettider. Behovet av en uppdatering och renovering är et faktum, vilket innebär att vi fram till sommaren flyttat ut köket till ett tillfälligt fullt utrustat kök som vi byggt på utsidan på sjötorget. Detta kommer inte på något sätt påverka kvalitén på maten som blir lika god som vanligt.