Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Kalendarium

17
Apr 2023
21
Jun 2023

Vardagslyx

För dig som har tid och vill få ett avbrott i vardagen så har vi vårt paket Vardagslyx! Måndag till torsdag erbjuder vi 20% rabatt på övernattning och frukost samt inkluderar entré till vårt härliga Badhus.
03
Jun 2023

Hop-on hop-off-båt Säfvelången II

Säfvelången II upprepar sin populära hop-on hop-off-tur även denna sommar! Vi är vi ett av stoppen tillsammans med Floda och Nääs Slott. Välkommen ombord!
06
Jun 2023

SUP-yoga

Stand Up Paddleboard – som en flytande yogamatta! Nu arrangerar vi SUP-yoga på sjön Sävelången på nationaldagen i samarbete med Oneyoga. SUP-yoga ger en fantastisk upplevelse på och i vattnet, ju mer du utmanar dig själv och din balans i de olika positionerna desto roligare. Aktiviteten passar van som ovan - för dig som gillar yoga och SUP och som vill prova på något nytt.
23
Jun 2023

Drop in-vigsel

Vi arrangerar drop in-vigsel två gånger om året, på Alla hjärtans dag och Midsommarafton. Välkomna att gifta er på vackra Nääs Fabriker! Drop in vigsel på Midsommarafton Anmälan öppnar 10 mars 2023. Om vigseln Vi erbjuder drop in-vigsel i våra fint dekorerade Båthus nere vid sjön. För att undvika trängsel och köbildning behöver vi ta emot förbokning på alla tider. Det går att välja tider mellan kl 11-16 och man behöver ha en bokad tid för att kunna vigas. SÅ HÄR BOKAR DU TID FÖR VIGSEL Bokning sker vardagar kl 12-16 till vår bröllopskoordinator Louise Lohm på telefonnummer: +46 31 799 63 22. Efter att ni har kommit överens om tid med vår bröllopskoordinator mailas en bekräftelse till er. Först till kvarn gäller på tiderna så skynda dig med din anmälan! Lokalen är luftig och rymlig och vi släpper in endast ett brudpar med gäster åt gången. Registrering vid ankomst sker i annan lokal. Vi öppnar även upp fler andra lokaler där vi erbjuder sittplatser och ytor där man kan vistas i väntan på sin vigseltid eller direkt efteråt.
23 –24
Jun 2023

Midsommar på Nääs Fabriker

Midsommar är en härlig helg hos oss med drop in-vigsel, BBQ-buffé och festlig stämning på området. Här ser du vad som händer och hur våra olika verksamheter har öppet under helgen.
30
Jun 2023

Live Session: Daniel Kemish

Den brittiske Singer-Songwritern Daniel Kemish kommer tillbaka till Nääs Fabriker! Med sin sång och scennärvaro gjorde Kemish succé när han förra året fyllde Ladan med publik. Därför är det extra roligt att nu kunna berätta att han på sin Europaturné gör ett stopp hos oss.
22
Sep 2023

Härlig Helgstart

Inled helgen med utomhusträning, avkoppling i vårt Badhus, god mat och dryck, en god natts sömn i våra sköna sängar, starta dagen med morgonyoga, fyll på med energi av vår goda frukostbuffé och avsluta vistelsen med unik shopping i en härlig miljö. I samarbete med NatureFitness ger vi dig en inblick i funktionell träning utomhus. Träningen passar alla, både den inbitne träningsfantasten och nybörjaren, då den kan anpassas efter dina egna förutsättningar och behov. Efter träningspasset kan du koppla av i vårt Badhus med två 38-gradiga jacuzzis utomhus, olika bastukoncept och uppfriskande bad i sjön Sävelången. Därefter bjuder vi på en tvårätters middag i vår restaurang. Efter en god natts sömn i våra unika hotellrum väcker du kroppen med morgonyoga i samarbete med Oneyoga på lördagsmorgonen och därefter vankas det frukostbuffé. Efter utcheck på lördagen kan vi rekommendera er att strosa omkring på området, här hittar ni kafé, mode och inredning. Allt i en vacker historisk miljö som ni garanterat inte hittar någon annanstans.