Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Kalendarium

09
Jan 2023
31
Mar 2023

Kaféet flyttar till Magasinet under en tid

Spännande saker är på gång här på vårt fina Nääs Fabriker! Nu hittar du vårt Kafé i ny lokal, Magasinet (entré mittemot hotellet), temporärt t.o.m mars månad då ett nytt spännande matställe växer fram i den gamla lokalen, Pannhuset. Du kommer kunna njuta av samma goda utbud i kaféet med dagens lunch, vackra bakverk från våra konditorer och gott kaffe precis som vanligt. Vi erbjuder också flera sittplatser både inomhus och utomhus i uppvärmt tält. OBS! Hundar är välkomna i tältet med entré på andra sidan av byggnaden. Nya öppettider: alla dagar kl 10.00-17.00 Välkomna!
14
Jan 2023
25
Mar 2023

Midvinterklippet

Kom och mys hos oss på Nääs Fabriker i vinter. Besök oss någon av helgerna under januari - mars samt måndag-lördag under sportloven, då ger vi 20% rabatt på övernattning i ett av våra härliga rum inklusive vår goda frukostbuffé. Passa på att koppla av, ta med en kär vän och få en mysig start på det nya året. Boka gärna till entré till Badhuset för en extra härlig upplevelse. Kom och koppla av och ladda batterierna hos oss!
04
Feb 2023

Bröllopsfabriken 4 februari

Välkommen till Nääs Fabrikers inspirationsdag kring bröllop – Bröllopsfabriken! En slags minimässa med inspirerande utställare och brudvisning. Vår magiska trio och huvudarrangör Esther Franke, Ernst Forssell och Nyans presenterar ett 20-tal utställare och bjuder på en runway-show, livemusik, trendspaning och andra inspirerande inslag inom bröllopsklädsel, mat, dekor, blomster och foto. Vi öppnar upp Båthus 1 för visning av en av våra fina lokaler för bröllop. Välkommen att inspireras och få idéer till ert kommande bröllop! Tid: 10.00-16.00 Fri entré Se hela programet och utställare här
14
Feb 2023

Drop in-vigsel

Vi arrangerar drop in-vigsel två gånger om året, på Alla hjärtans dag och Midsommarafton. Välkomna att gifta er på vackra Nääs Fabriker! Alla hjärtans dag Anmälan är nu öppen inför Alla hjärtans dag 2023. Om vigseln Vi erbjuder drop in-vigsel i våra fint dekorerade Båthus nere vid sjön. För att undvika trängsel och köbildning behöver vi ta emot förbokning på alla tider. Det går att välja tider mellan kl 11-16 och man behöver ha en bokad tid för att kunna vigas. SÅ HÄR BOKAR DU TID FÖR VIGSEL Bokning sker vardagar kl 12-16 till vår bröllopskoordinator Louise Lohm på telefonnummer: +46 31 799 63 22. Efter att ni har kommit överens om tid med vår bröllopskoordinator mailas en bekräftelse till er. Först till kvarn gäller på tiderna så skynda dig med din anmälan! Lokalen är luftig och rymlig och vi släpper in endast ett brudpar med gäster åt gången. Registrering vid ankomst sker i annan lokal. Vi öppnar även upp fler andra lokaler där vi erbjuder sittplatser och ytor där man kan vistas i väntan på sin vigseltid eller direkt efteråt.
24
Feb 2023

Härlig Helgstart

Inled helgen med utomhusträning, avkoppling i vårt Badhus, god mat och dryck, en god natts sömn i våra sköna sängar och mysig shopping i en härlig miljö. I samarbete med NatureFitness ger vi dig en inblick i funktionell träning utomhus. Träningen passar alla, både den inbitne träningsfantasten och nybörjaren, då den kan anpassas efter dina egna förutsättningar och behov.